„NIKAD NISAM OMAŠIO“, Dejan Matić već 20 godina sluša svoj instikt I NIKADA NE GREŠI KOD JEDNOG

6e746370fa743ba7c61f6dbad1ef6d0d2e1acd9d

Početkom decembra, Dejan Matić i Milica Todorović obradovali su publiku duetom pod nazivom „Ne dam da nemam te“ koja je već na prvo slušanje osvojila srca publika koji tvrdi da su se njihovi glasovi i emocije savršeno spojili u ovoj numeri.

Kako dobra pesma uvek pronađe put do slušalaca, za samo nekoliko nedelja od objavljivanja dobili su i zvaničnu potvrdu od publike koja je preslušana nekoliko miliona puta na platformi Jutjub.

Prezadovoljan sam, prošlo je skoro 2 meseca, ali brojimo prema 6 miliona i to je pokazatelj da je ovo bio pravi potez– rekao je Matić koji tvrdi da je nije ni trenutka razmišljao sa kojom će se koleginicom upustiti u ovaj projekat.

deki milica tod duet

Ja čim sam čuo pesmu, definitivno sam čuo Milicu Todorović. Otkad sam na estradnoj sceni, a to je preko 20 godina nekako to ide nepogrešivo, nikada nisam omašio– priznao je pevač.

81d20dd3f9188abf79ba0fb2f2fb012d69802735

Iako su i Dejan i Saša vrsni pevači sa velikih hitovima, publika se godinama unazad pitala zbog čega braća još uvek nisu snimila duet o čemu je Sale nedavno govorio za naš portal.

Dobro ste se to pitali. Jedini razlog zašto nemam duet sa bratom je zato što se nije našla adekvatna pesma. To je sve nešto nuđeno što je već slušano i već viđeno i tražim nešto svežije– rekao je tada Matić.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić