Jelena Gerbec posle dvostrukog razvoda otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim (VIDEO)

JELENA GERBEC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 6 ok

Iako je imala manje zdravstvene probleme pevačica Jelena Gerbec prihvatila je da bude član žirija popularnog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“. Folkerka je pre snimanja emisije otkrila šta ju je mučilo u prethodnom periodu i na koji način se bori sa nedaćama.

-Puno sam radila, mala su deca zbog kojih sam i malo spavala. Onda mi se dešavalo da me je grlo boluckalo, ali ništa to nije trpelo na mom poslovnom planu. Samo mi je potrebno malo više sna, ali dobro je – ispričala je Jelena.

Pevačica ima dve kćerke a zahvaljujući roditeljskoj podršci uspeva da uskladi svoje privatne i poslovne obaveze.

jelena gerbec 5 ok 1

-Mama mi je sve i svja u životu. Ona mi puno pomaže. Deca naravno idu i kod oca, ali nemam ja baš svaki dan previše obaveza. Ipak generalno sam osoba koja i kad može da spava bude joj žao i gleda da se probudi ranije kako bi bila sa decom. Ali stižem sve, sve se može kad se hoće – objasnila je Jelena i potom otkrila da li je neko od njenih nasledio muzike talente na majku:

-Starija ćerka Sofija voli da se presvlači i montira kao da ide na nastup, dok mlađa ima tek godinu i po dana, pa ti karakteristike još uvek ne mogu da budu izražene. Ali ona je baš muzikalna, pevuši i ponavlja stalno i mislim da možda ima i više sluha nego starija ćerka.

Mnogo se pisalo o odnosu pevačice i njenog bivšeg supruga sa kojim je dva puta bila u braku i od kojeg se dva puta razvela.

-Mi smo u super odnosima i nogo bolje funkcionišemo ovako. Za sve oko dece on je tu, divan je otac – zaključila je Jelena.

Pogledajte šta je još Jelena ispričala u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić