Login/Registracija

Neverovatna ljubavna priča Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Zaljubili se na prvi pogled, pa onda raskinuli

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od naskladnijih parova naše javne scene, a malo ko zna da se Jelena u glumčevo srce ušunjala i pre nego što su se upoznali

Oni su zvanično u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio mnogo ranije.

Naime, još i pre nego što ju je upoznao, glumac je dobro upamtio trenutak kada ju je prvi put video: gledajući na televiziji njen nastup.

– Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Ivan, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom „Jutro“.

Tri godine posle tog trenutka, Ivan i Jelena su se upoznali i ludo zavoleli, a dugo su pokušavali da sakriju svoju vezu od radoznalih medija.

Ipak, tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, Ivan i Jelena su viđeni zajedno i ceo Balkan čuo je da su jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji i lepotica čarobnog glasa zaljubljeni jedno u drugo.

Nakon godinu dana, međutim, pisalo se da je par raskinuo, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ove navode. Na neki način, to je potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

–Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam – bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.

Godinu dana kasnije, međutim, Ivan i Jelena su se pomirili, a 21. juna u Londonu, kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili vezu, glumac i pevačica su se verili! Kako je glumac jednom priliom otkrio, za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

– Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač – prisetio se Ivan.

Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta!

Foto: Instagram,
Autor: A. M