Login/Registracija

NEOČEKIVANO! Suzana Jovanović ispozirala u kućnom izdanju pa pokazala kako izgleda BEZ TRUNKE ŠMINKE (FOTO)

f6ad06d167c295847602037be94b5149566eef5e

Pevačica Suzana Jovanović već decenijama važi za jednu od najlepših dama sa estrade, i zato ne čudi što je estradni mag Saša Popović baš nju izabrao za suprugu pored svih žena koje su ga okruživale.

Iako je na malim ekranima uvek vidimo besprekorno našminkanu i doteranu, Suzana se izgleda ne libi da pokaže kako izgleda bez šminke u opuštenoj garderobi, što je i učinila novom fotografijom na svom Instagram profilu.

Ona je ispozirala u kućnom izdanju, noseći crveni duks i crnu trenerku, bez trunke šminke što je oduševilo njene pratioce koji su mogli samo da konstatuju da Suzana izgleda savršeno i negovano i u prirodnom izdanju.

Screenshot 20221102 094710 Instagram

Suzana se nedavno osvrnula na period početka zabavljanja sa Sašom kada je otkrila kako se nosila sa njegovom titulom zavodnika, i ženama koje su želele da pridobiju njegovu pažnju.

To je dokaz da vredi kao muškarac i nije ni čudno što je imao toliko žena i devojaka u životu, ali ja sam uspela da ga odvedem pred oltar. Šalim se, mi smo spontano počeli da živimo zajedno i uvek sam imala taj stav „dok traje, nek traje“ i to je tako i bilo. Niko nije planirao ni vezu, ni brak. Sudbina je umešala prste, tako da ne možete da pobegnete od toga što vam je zapisano rekla je ona svojevremeno za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac