Login/Registracija

Porodila se ZVEZDA GRANDA, nasledniku u poslednjem trenutku PROMENILI IME zbog CRTEŽA

515d332a22d537ac0d36eb8a952f981885d446e5

Pevačica i nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, Zvezdana Stevanović, sinoć je na svet donela malenog dečaka kojem su ponosni roditelji u poslednjem trenutku promenili ime.

Beba je ocenjena najboljom ocenom, a za Grand portal novopečena mama otkrila je kako je protekao porođaj i zašto je svom prvencu dala ime Luka.

Zvezdana porodjaj

-Porodila sam u Narodnom frontu. Iskreno, malo sam malaksala i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama – istakla je Zvezdana i otkrila zbog čega je u poslednjem trenutku rešila da promeni ime koje je sa suprugom Nikolom dugo planirala za sina.

Iako je želela da njen prvenac nosi njeno ime, a tatino prezime, ipak igrom sudbine došlo je do preokreta, te je njihov mezimac dobio ime Luka.

-Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila treći mesec trudnoće i nacrtala Nikolu,mene i bebu i napisala beba Luka. Ja sam je pitala kako zna da je muško i zašto baš Luka, ona je samo odgovorila da ne zna (smeh). Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i setim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka – ispričala je ponosno novopečena mama.

IMG 20221101 195839 202 1

Zvezdana je dodala da je nikad u životu nije bila srećnija, kao i konačno zna šta je prava ljubav, te se na Instagramu ponosno pohvalila da u ruci drži ceo svoj svet.

Screenshot 20221101 001606 Instagram 1

Inače, Zvezdana i Nikola nedavno su se u krugu porodice zavetovali na večnu ljubav,a za Grand je govorila o svom dugogodišnjem partneru i stala na put glasinama da ga krije.

 -Nikola se bavi kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi – otkrila je nedavno, pa se dotakla intimne ceremonije venčanja.

Venčali smo se samo u krugu najužih, jer smo tako hteli. Sa kumovima smo otišli do matičara i obavili taj papirološki deo, a sledeće godine planiramo crkveno venčanje i veliku svadbu- zaklljučila je pevačica.

226c13bef42ceb3ba52198d76d0c42ce8398cd40

NE PROPUSTITE I:

Foto: E.Srdić/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić