SUZANA JOVANOVIĆ PRE PET GODINA PREDVIDELA POMIRENJE SAŠE I ŽELJKA: „Kakvom energijom čovek zrači tako i ljude privlači“

Juče je odjeknula vest u svim medijima da se najgledaniji TV format „Zvezde Granda“ ponovo emituje na televiziju Pink.

POTPISIVANJE UGOVORA SA PINK TV GORAN SLJIVIC SASA POPOVIC I ZELJKO MITROVIC CECA I DJORDJE DAVID8

Ova vest je dočekana sa oduševljenjem, a radost zbog obnavljanja saradnje nisu krili čelnici dve kuće, kao ni članovi žirija muzičkog takmičenja Ceca Ražnatović i Đorđe David koji su prisustvovali potpisivanju ugovora.

Ono što je posebno zanimljivo, supruga kreativnog direktora Grand produkcije Suzana Jovanović je još pre pet godina predvidela da će se „Zvezde Granda“ ponovo emitovati na Pinku.

POTPISIVANJE UGOVORA SA PINK TV GORAN SLJIVIC SASA POPOVIC I ZELJKO MITROVIC 7

– Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači. Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati! Samo je pitanje vremena. Kažem vam, sto odsto. Obojica su puni energije, ideja, njih dvojica su dve najveće aždaje u ovom poslu. Najbolji su i prosto je neminovno da ponovo udruže snage – rekla je Suzana i dodala:

– Ni Sale, ni ja nikada nigde nismo zatvorili vrata zadnjicom! Ovaj posao pruža milijardu mogućnosti. Nikad čovek ne zna na koji put će ga život navesti i s kim će se na tom putu sresti. Zato nikada ni za koga nisam rekla ništa ružno. A svako mora da živi sa svojom savešću, sa onim što kaže ili uradi. Mi smo Pinku donosili visoke rejtinge, lepo smo sarađivali i bez obzira na to ko šta pričao, Sale i ja imamo samo reči hvale za tu kuću – izjavila je Jovanovićeva svojevremno za portal „Vesti online“.

Kako je juče najavljeno najpolularnije muzičko takmičenje na Balkanu kreće sa emitovanjem već 5.novembra, a za ovu sezonu se prijavilo preko 7.000 novih kandidata.

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković