Login/Registracija

Ovo sigurno niste znali: Nenad Manojlović pre Zvezda Granda nastupao u poznatom bendu

Nenad Manojlovic pre zvezda granda nastupao u poznatom bendu 3
Nenad Manojlović pre Zvezda Granda nastupao u poznatom bednu

Malo ko zna da je pevač Nenad Manojlović pre učešća u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ nastupao sa jednim od najpoznatijih bendova sa ovih prostora.

Ovu nepoznatu informaciju otkrio je voditelj Zoran Pejić Peja u emisiji „Pesmom za dušu“ dok je pričao o tome koliko dugo poznaje Nešu.

Nenad Manojlovic pre zvezda granda nastupao u poznatom bendu
Nenad Manojlović pre Zvezda Granda nastupao u poznatom bednu

Nenad Manojlović pre Zvezda Granda nastupao u poznatom bendu

-Mogu da kažem da se poznajemo dugi niz godina, još dok si ti nastupao u jednom sjajnom bendu, koji je tada mogu slobodno da kažem vladao. Imali ste mnogo posla, bili ste broj jedan i teško da je bilo kod od bendova mogao da dobije neku vrstu tezgi, nastupa i veselja – orkrio je Peja.

Nenad Manojlovic pre zvezda granda nastupao u poznatom bendu 1
Nenad Manojlović pre Zvezda Granda nastupao u poznatom bednu

Nenad je onda potvrdio ovu informaciju i priznao da je godinama radio bendom sa kojim je nastuap širom regiona, ali i u svetu.

-Tako je, u pitanju je „Mega miks bend“, a pre toga „Srebrni voz“. Uvek kada je postojao tako neki jak bend, bila je i neka protivteža, baš sam dugo radio sa njima. Na našem podnevlju je uvek bilo dobrih pevača i to je dobro – rekao je Neša.

BONUS VIDEO – Nenad Manojlović o sestri Radi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković