Login/Registracija

Slađa Alegro odbrusila kolegama koji osporavaju Priju: „Sujeta grize mozak!“ (VIDEO)

Pevačica Slađa Alegro poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i uvek govori ono što misli, te je pred Grandovim kamerama otvorila dušu i progovorila o najaktuelnijim temama.

Kako mnoge pripadnice nežnijeg pola, a posebno Slađine koleginice, sve više posežu za podmlađivanjem, često krijući svoje godine Slađa, kako sama kaže, nema problem sa tim.

-Ne krijem ja godine, 45 u junu punih, pa dobro je. Ne znam zašto bi neko krio godine. Mada to je njihov izbor i oni imaju neki problem očigledno sami sa sobom. Ja još uvek nemam taj problem i mislim da ga nikada neću ni imati. Godine su samo dokaz da ste stariji, zreliji. Što reče jedna moja starija koleginica, treba voleti i svoje bore jer su one dokaz načina života, borbi i junaštva. Tako da ne krijem godine, a i dobro mi stoje – priznala je pevačica za Grand.

sladja alegro o priji
Slađa Alegro o Priji

Slađa Alegro o Priji

Dok se jedni klanjaju Aleksandri Prijović i njenom vrtoglavom uspehu, drugi ga negiraju zbog čega je Slađa Alegro odgovorila kolegama koji je osporavaju.

-Nisam se oglašavala na tu temu i samo sam napisala jedan kratak status na svom storiju. Nisam nikoga imenovala niti ću, ali mene užasno nervira kada osporavamo nečije uspehe i posle nečijeg vrtoglavog uspeha tražimo razloge zašto li je to tako. Pobogu! Da li se karte poklanjaju ili ne poklanjaju. Zašto prosto ne možemo reći „skidam kapu za nešto što je ultra mega kvalitetno“– poručila je pevačica, a potom dodala:

Ona je jedan izvanredan vokal i po mom mišljenju jedan od boljih na našoj estradi. Toliko ulaganja u njenu karijeru, u celu tu priču, spotove, divne pesme koje ima i ja joj i ovom prilikom čestitam. Zvala sam je i posle koncerta u Areni da joj čestitam, i njoj i njenom menadžeru. Samo mogu da kažem jedno, veliko bravo i svaka čast za sve. I želim da ih napuni još 30, malo je po 5, po 3. Na žalost sujeta vrlo često radi, izgrize mozak!

Sladja Alegro o Priji 4
Slađa Alegro o Priji

Kao pravi profesionalac i kolega Slađa ej pred Grandovim kamerama Priji uputila niz lepih reči.

-Ako ste ostvareni i uspešni nema potrebe da imate gram sujete, da budete nesrećni što je neko drugi srećan. I da ste na njega besni i ljubomorni što je srećan. Ja samo mogu da podržim svačiji uspeh, a pogootvo nešto što je neosporno. Ne možemo sada sedeti i raspredati zašto se to desilo, da li je to sad Bog skockao. Ne, skockala je ona, i njen život, glas i njene pesme. I njeni saradnici i porodica, i svaka im čast na tome. Mogu samo da joj skinem kapu – dodala je Slađa.

SLADJA ALEGRO ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 2 ok

BONUS VIDEO: Željko Samardžić progovorio o tragediji na koncertu Kaliopi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović/Z. K. Munja,
Autor: A.Dačić