Login/Registracija

Nemanja Nikolić šokiran Devitovim ponašanjem: Odveo osmogodišnjeg sina da se slika sa njim, a prizor ga je zaprepastio: „Nisam hteo da mu srušim snove“

Poslednjih nekoliko godina, popularna trep muzika dospela je u sam vrh slušanosti kod mladih koji pune klubove najistaknutijih izvođača ovog pravca, a sa takvom situacijom nedavno se sureo pevač Nemanja Nikolić.

Naime, prošle godine on je letovao sa porodicom u Crnoj Gori gde je nastupao Devito kada je njegov osmogodišnji sin poželeo da se slika sa njim za šta je pevač mislio da neće biti problema s obzirom da poznaje ljude koji mogu da mu to obezbede.

Prošle godine u Herceg Novom je pevao ovaj sa čarapom na glavi i moj Luka kada je čuo počeo da se trese i ja shvatim moram da mu ispunim želju kako znami umem. Zvao sam mendžerku objekta koja je rekla nema problema. Ja došao, čekali smo sat vremena gospodin izlazi iz limuzime sa obezbeđenjem ne može da se slika, ne može niko da mu priđe. Ja sam rekao da moraju da nađu način da se dete slika sa njim, a to je bila takva peripetija, da smo mi čekali još sat vremena da neko dođe da uvede moje dete od osam godina, jer ja nisam mogao njemu da rušim snove– ispičao je zaprepašćeno Nikolić koji se prisetio vremena kada je on bio u jeku popularnosti.

Kada smo se mi pojavili 2004. godine, vi znate šta je to bilo, nama je bilo pod uslovom da se slikamo i pre i posle nastupa- objasnio je u emisiji „A sad malo mi“.

Pevač je nedavno otkrio i kakve pesme voli da peva i da sluša i zaprepastio odgovorom.

-U devedeset posto slučajeva mi pevamo ono što ne volimo – iznenadio je Nemanja svojom tvrdnjom, a onda otkrio svoje muzičke afinitete.

-Volim tužne pesme da pevam, ali to ne pravi posao. Zna se kada idu te pesme. Na kraju, kada gosti pitaju da li možemo da sednemo malo. „Možemo, naravno“. Inače na nastupu pevam ono što se traži, samo da bude što brže i veselije – rekao je Nemanja.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić