Login/Registracija

U rajskom dvorištu zvezde Granda nalaze se čak tri kuće, a razlog zbog kog više ne živi tu je po malo tužan

kuca bojana pavlovica

Nedaleko od Kragujevca, u samom srcu Šumadije nalazi se dom nekadašnjeg finaliste „Zvezda Granda“ Bojana Pavlovića koji mu zbog posla više nije stalno prebivalište ali ga redovno posećuje, budući da mu cela porodica i dalje živi u Rogojevcu.

Prelepo dvorište puno zelenila i cveća njegova su oaza mira kad boravi u Srbiji, a njegov raj sadrži čak tri kuće u kojoj živi četiri generacije. U jednoj od domova živi njegov 94- godišnji pradeda, u drugoj baka i deka, a u trećoj Bojan sa roditeljima i bratom.

Iako trenutno zbog nastupa i ljubavi sa koleginicom Nikolinom živi na relaciji Split – Beograd – Rogojevac, Bojan najviše voli trenutke kada je sa svojom porodicom u prelepom domu u kom je odrastao.

bojan pavlovic

Mesto okupljanja cele porodice i dalje je dnevni borak koji krase ikona Svetog apostola Petra i Pavla, ali i brojne porodične fotografije i Bojanove diplome i medalje.

– Ovde se mi okupljamo, ovde ručamo, večeramo, i uživamo kada nam dolaze goste kada su slavlja i proslave naših rođendana– rekao je Bojan kada je ekipa Granda posetila njegov dom.

dnevni boravak

Ipak, najviše vremena kad je u Srbiji Bojan provodi u momačkoj sobi koja mu je prostorija za vežbanje, ali i za snimanje za Tik Tok.

bojan

Za rajsko dvorište prepuno zelenila i ruža brine ženski deo porodice- Bojanova mama i baka koje su mu i najveći oslonac i podrška u karijeri.

 –Ja nisam od tih majki da on mora da bude pored mene kad ja ostarim. Meni je osmeh mog deteta najvažniji. Gde je on srećan i ja sam- rekla je mama Nataša, dok je baka imala samo reči hvale za svog unuka. Najdragocenije joj je što je Bojan izrastao u vaspitanog i vrednog momka.

 Hoće i na traktor i sve što se od njega traži. Ja ne znam kako nije umoran od toliko obaveza. Kaže mi sin mnogo puta da idem da ga budim, a ja dođem do vrata i ne probudim ga. Bude mi žao– izjavila je Bojanova baka.

bojan pavlovic kuca

Odlazak od kuće zbog poslovnih obaveza, nastupa, ali i ljubavi prema Splićanki sa kojom očekuje prinovu, najteže je pao njegovom bratu Luki.

– Brat nije samo član porodice, on je nešto više od toga. Dane provodim u samoći, a idu dani koje mrzim. Kolko mrzim toliko i volim jer on počinje da radi- reči su Bojanovog brata koji je nakon njegovog takmičenja u „Zvezdama Granda“ priznao koliko mu teško pada razdvojenost.

dvoriste

Ipak, iako je udaljen od svog doma, Bojan svoju porodicu i rodni Rogojevac nosi u srcu, a svaki slobodan trenutak koristi da dođe kući i uživa u društvu svojih najmilijih.

bojan sa dedom

Na početku njegove veze sa Nikolinom Pelaić pojedini članovi porodice bile protiv te ljubavi, ali su se strasti vremenom smirile i novu snajku prihvatili oberučke.

-Sada je sve ok. Moji su upoznali Nikolinu i shvatili koliko se zapravo volimo. Sada je sve i više nego u redu, odlično – rekao je Bojan za Grand i dodao:

-Baba i deda su nam poželeli sreću, svadba će biti sredinom godine. Prvo ćemo se venčati kod matičara, pa u crkvi, a venčanje će biti i u Splitu gde Nikolina živi, i u BeograduSprema se fešta (smeh), Naravno, pečenje će praviti deda i tata zajedno.

Pogledajte kako izgleda Bojanov dom i rajsko dvorište nadomak Kragujevca.

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić