„Bio sam svedok tvog života“, Žika Jakšić se javno obratio Ceci i uputio joj reči divljenja: „Znam kroz šta si prošla, zaista si hrabra“

Ove nedelje u žiriju emisije „Nikad nije kasno“, gostovala je Ceca Ražnatović, koja sa Žikom Jakšićem gaji prijateljstvo dugo preko 30 godina tokom koga su zajedno prošli i dobro i loše što je učvrstilo njihov odnos koji je vremenom postao gotovo porodičan.

Upravo zbog toga, Jakšić je iskoristio priliku da se pred milionskim auditorijumom obrati Ceci i uputi joj iskrene reči divljenja.

ab403a95da198e44cefca61ff6a78a26e28c574b

Ceca je jako rano počela da peva, sa 14 godina i svi naši gledaoci znaju tvoju karijeru i tvoj život. Pošto smo prijatelji, bio sam svedok tvog života i znam sve kroz šta si prošla, želim da ti kažem kao prijatelj, brat i drug zaista ti se divim i želim da pozdržavam tvoju snagu i tvoju volju. Izgurala si sve i svoju karijeru pored svega što ti se izdešavalo. Dvoje dece, sada i unučići, vodiš taj porodični život, paziš na njih. Zaista si hrabra žena i žena koja se izborila za svoj status– rekao joj je Žika, što je dotaklo njeno srce.

Hvala Žiko puno– sa osmehom i uz poljubac uzvartila je Ražnatovićka.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 54 ok1

U intervjuu za naš portal Ceca je otkrila kako obožava da gostuje u „Nikad nije kasno“ jer na tim snimanjima nema stresa za razliku od „Zvezda Granda“, a uspeh ovog formata pripisala je autoru.

Žika jako voli muziku i tome je posvećen celog života i iz ovog formata se vidi koliko on uživa u svemu tome i ovu emisiju kao svoje dete neguje i publika je to prepoznala. Drago mi je što ovakav format postoji i što je gledan– tvrdi Ražnatovićka.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić