Nela Bijanić ŽESTOKO isprozivala pevačice koje su uradile silikone: „Neke su se UNAKAZILE, da li se nekada pogledaju u ogledalo?“

nela bijanic

Pevačica Nela Bijanić jedna je od retkih pevačica na našoj javnoj sceni koja je odolela estetskim operacijama.

Ona sa lakoćom nosi svoje godine i ponosno ističe da je srećna baka. Do sada nije odlazila na neke estetske korekcije, a za Grand je otkrila i zbog čega.

-Ja sam poznata po tome da sam sva prirodna, čak da iskoristim priliku i da kažem, stvarno ne lažem ništa nisam radila na sebi. Oni koji me prate od početka karijere znaju da su ovo moje prirodne usne i da sam uvek imala buje grudi – kaže ona.

Nela ne spada u red onih koji su protivnici estetskih operacija i ne isključuje mogućnost da će i ona nekada završiti na stolu kod plastičara, ali podvači da još uvek nije vreme za to.

Capture 3 20

-Volim što sam još uvek takva, ali to ne znači da ću kroz godinu, dve, pet otići i uraditi neke male korekcije. Nisam za neke velike korekcije i ako budem nešto uradila to će biti zaista prirodno – dodaje Nela i otkriva da li su pevačice bez silikona i hijalurona vrsta koja izumire:

-Da li vam ja delujem da ću možda izumreti?(Smeh) Naravno da ne, to je stvar izbora, ja samo jednu stvar ne razumem, a to je da li neko pogleda sebe. Ima devojaka i žena koje su se sjajno uradile, a ima i onih koje su se unakazile. Ja kao žena kada vidim to, kažem preterala je sa usnama, sa grudima. Zaista neprirodno deluje, neasimetrično, trebalo bi da dobro razmisle kako će raditi i kakve će korekcije raditi – zaključila je ona za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/grandmagazin,
Autor: A. Milinković