Dragana Katić napravila PROMENU koja ostavlja bez daha: „Osećam se kao da mi je 15 godina“ (FOTO)

DRAGANA KATIC OK FOTO MUNJA 56

Zaštitno lice popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ Dragana Katić već godinama nosi titulu najlepše, ali i najnegovanije žene sa javne scene.

Iako se nikada nije podvrgla estetskim korekcijama, negu kože i kose stavlja na prvo mesto, te nas nova promena nije ni malo iznenadila.

-Sišala sam se, skratila sam malo kosu. Trudim se da bude negovana i zdrava uvek, posebno tokom zimskih dana. Ali sam uradila i preliv tako da sada sija kao da mi je petnaest godina- otkrila je za Grand.

ipiccy image 5 2

Iako se mnogi pitaju da li Dragana izgleda uživo kao i kraj malih ekrana, ekipa naše redakcije koja ima prilike da je svakodnevno viđa na snimanjima, to može potvrditi.

Tako je i danas zablistala na snimanju nove epizode „Nikad nije kasno“ i prošetala svoju novu frizuru, a to je naravno, zabeležio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

-Munja, već trideset godina beleži moje privatne i poslovne trenutke. I danas je izvukao najbolje iz mene- poručila je voditeljka u novu fotografiju na kojoj je pokazala savršen stajling koji je ponela na snimanju.

319611005 680110656933721 474567884852718658 n 1
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović