Login/Registracija

Dragana Katić napravila PROMENU koja ostavlja bez daha: „Osećam se kao da mi je 15 godina“ (FOTO)

Zaštitno lice popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ Dragana Katić već godinama nosi titulu najlepše, ali i najnegovanije žene sa javne scene.

Iako se nikada nije podvrgla estetskim korekcijama, negu kože i kose stavlja na prvo mesto, te nas nova promena nije ni malo iznenadila.

-Sišala sam se, skratila sam malo kosu. Trudim se da bude negovana i zdrava uvek, posebno tokom zimskih dana. Ali sam uradila i preliv tako da sada sija kao da mi je petnaest godina- otkrila je za Grand.

Iako se mnogi pitaju da li Dragana izgleda uživo kao i kraj malih ekrana, ekipa naše redakcije koja ima prilike da je svakodnevno viđa na snimanjima, to može potvrditi.

Tako je i danas zablistala na snimanju nove epizode „Nikad nije kasno“ i prošetala svoju novu frizuru, a to je naravno, zabeležio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

-Munja, već trideset godina beleži moje privatne i poslovne trenutke. I danas je izvukao najbolje iz mene- poručila je voditeljka u novu fotografiju na kojoj je pokazala savršen stajling koji je ponela na snimanju.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović