SAZNAJEMO: Tijana Milentijević doživela saobraćajnu nezgodu

3181c96d3ce5588d915d24d753546b0c0a8072b2

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao žena od sultana sinoć je imala manju saobraćajnu nezgodu, saznaje Grand portal.

Pevačica je krenula na snimanje jedne emisije, pa se na putu od Obrenovca do Beograda čuknula sa jednim vozilom.

Pevačica je prošla bez ikakvih povreda, a kako saznajemo na automobilu je napravljena manja materijalna šteta. Na autu ima nekoliko ogrebotina, a sačekala je da dođe policija kako bi se napravio uviđaj.

Tijana poseduje kasko osiguranje, tako da će ova šteta biti tako nadoknađena, a najvažije je da niko nije prošao sa povredama.

36ca616fcbdee4a12db28d6c79909ae4409b9178

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da su se Tijana Milentijević i Barbara Bobak posvađale na snimanju jedne emisije, a Tijana je na ovu temu govorila i za Grand i otkrila šta se zabravo dogodilo tada.

-Ja se sa tom devojkom nikada nisam upoznala. U tom momentu kada je ona ušla na snimanje u restoran, ja sam samo prošla pored nje. Novinari su je slikali, a ja tada nisam mogla da priđem da se pozdravimo. Ne prevrćem očima nikada, pogotovo na nekoga koga ne poznajem. Kada sam videla taj naslov ja sam se samo nasmejala, pitala sam se zbog čega baš ja. Barabra veliki pozdrav za tebe i nadam se da ćemo se upoznati nekada i da ćemo imamati priliku da razjasnimo to što je izašlo u medijima. Ja zaista za ovo nemam objašnjenje, zato što ništa nisam uradila – rekla je ona nedavno.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković