Login/Registracija

Veliki POVRATAK Lejle Zahirović! Pevačica pokazala sve atribute, pa poručila: „Nema šanse da me kupiš“ (VIDEO)

Nakon medijske pauze, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Lejla Zahirović obradovala je publiku novom numerom pod nazivom „Mili“.

Pevačica je u saradnji sa Grand Porodukcijom snimila i visokobudžetni spot na nekoliko ekskluzivnih lokacija, a publika ima priliku da je vidi u malo provokativnijem izdanju.

Prošla pesma „Gori“ je najavila moj veliki povratak i odlično je prošla kod publike, ali mislim da će „Mili“ nadmašiti sve i da će postati hit. Zaista verujem u ovaj singl i nadam se da će publika prepoznati sav moj trud i zalaganje koje sam uložila u novi projekat – istakla ona za Grand.

Osim savršenog glasa, u ovoj pesmi je pokazala i vitak stas, ali i plesačke pokrete koje je uvežbala specijalno za ovo snimanje.

-Mili,mili milione ja ti želim, al ja al ja mili neću, neću s tobom da ih delim. Meni treba, ljubav nemoj da se ljutiš, nema šanse da me kupiš – glasi refren nove pesme koja preti da postane veliki hit.

Ispod videa su se samo nizali komentari njene publike, a svi su pokazali veliku sreću što je pevačica snimila baš ovakvu numeru.

-„Mlada i talentovana“, „Bravo lutko“, „Ovo je čist talenat“, „Ma sve gori“, „Ovo će biti veliki hit“, „Lejla ovo je hit pesma“ – samo su neke od reakcija na jutjubu.

U nastavku teksta pogledajte spot i poslušajte novu pesmu Lejle Zahirović „Mili“.

Foto: youtube/grann,
Autor: A. Milinković