„Bilo je neprijatnih situacija“ Veteran otkrio zašto ga supruga nije podržala u takmičenju (VIDEO)

mali branko

Pedesetdvogodišnji Branka Vujičića iz Kragujevca svi znaju kao Malog Branka, a pred našim kamera veteran je otrkrio svoje impresije nakon nastupa.

Prezadovoljan sam, uopšte ceo tim produkcije „Nikad nije kasno“ je fenomenalan. Očekujem da ću biti ovde najmanje tri, četiri emisije i biće mi veliko zadovoljstvo.

Takmičar je za svoje prvo pojavljivanje izabrao baladu, a mi smo ga pitali kome je posvetio ovu lepu, narodnu pesmu.

Nisam je posvetio nikome, izabrao sam tu pesmu jer je ona po mom mišljnju jedan evergrin narodne muzike. Dobrivoje Topalović je izvođač koji sasvim prija mom senzibilitetu, to je pevanje koje volim, tekst i muzika su fenomenalni.

Od Malog Brankia smo saznali da nije samo on talentovan za muziku, već cela njegova porodica jer su mnogi njeni članovi već godinama u muzičkim vodama.

Pokojni otac mi je bio muzičar, dede i sa tatine i sa mamine strane takođe, imamo dosta muzičara u familiji.

Pitali smo veterana kakve uspomene mu bude njegovi prvi muzički koraci.

Počeci su bili lepi, krenulo mi je kao voda. Nikada nisam razmišljao da se profesionalno bavim muzikom, to je došlo spontano, samo od sebe i u tome sam već trideset godina. Isključivo nastupam na pšrivatnim proslavama.

Da li je imao neprijatne situacije.

Bilo ih je, ali je bilo mnogo više lepih, pa se onih loših ni ne sećam – rekao je veteran koga su u studijo došli da podrže sinovi, a nas je zanimalo zašto nije došla i supruga.

Razveden sam od 97. godine. Deca su kod mene, a moja bivša supruga već sada ima drugi brak – otkrio nam je Mali Branko, a šta nam je jos ispriočao veteran, poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk