Login/Registracija

Stižu rode u dom pevača, Ljuba Perućica postaje tata!

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 4 ok

Pevač Ljuba Perućica presrećan je jer će ga uskoro posetiti rode, s obzirom da je njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus u blagoslovenom stanju.

Ljuba je nedavno završio niz radova oko svog doma i prostora za odmor, kada jeuredio svoju vikendicu, što je oduševilo njegovu lepšu polovinu, a sada može u potpunosti da se posveti njoj i prirpemama za dolazak novog člana porodice u njihov dom, a Informer je uslikao trudnu buduću mamu na jednom događaju.

-Mislila sam da sam se udala za pevača, ali izgleda da sam dobila sve u jednom čoveku, Ljubi Perućici – pohvalila je javno Katarina umeće svog supruga.

ljuba perucica vencanje


Katarina i Ljuba venčali su se 2019. godine kada su priredili veliko svadbeno veselje, a kako su tada pisali mediji, pevač je svojoj supruzi nakon venčanja kupio i automobil. Njihova ljubav s godinama je jačala, a poznati su kao jedan od najskladnijih parova na estradi.
Njih dvoje sada će se ostvariti i u ulozi roditelja jer je Katarina već u poodomakloj trudnoći, a ovu informaciju sada su podelili i sa javnošću.

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP ok

Poznati par iskoristio je proteklo vreme u braku da uživa i putuju, a sada su odlučili da je vreme da se ostvare u ulozi roditelja. Katarina je jednom prilikom govorila o braku s Ljubom i otkrila koliko je on romantičan:

-Ljuba je romantičan i da se uvek trudi da me obraduje i da mi ulepša dan nekim sitnicama. Nešto poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije, on je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je auto balonima, pošto zna da ih ja obožavam, i sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove, i da se osećam ispunjenom i voljenom – ispričala je nedavno Katarina.

Ona je tada izjavila i da je Ljuba obasipa poklonima i pažnjom, te da nikad nije imala supmnje da je on pravi:

-Osvaja me stalno sitnicama i podseća me stalno zašto sam se baš u njega zaljubila i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan-danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve – ispričala je Katarina.
Voditeljka je čak otkrila i kako izgledaju njihove svađe, te sve nasmejala zanimljivom pričom:

-Bogu hvala, nema ih puno. Retko kada se posvađamo. I uglavnom su svađe oko gluposti. Od toga da li je Ljuba ostavio podignutu dasku na WC šolji do toga da li je ostavio negde čarapu, što mene izluđuje. Ovako veće probleme nemamo. I ako ne računamo te svađe, onda se svađamo jer ja takva kakva sam, nekada imam želju da se svađam, pa krenem da dramim zbog gluposti i onda me Ljuba izludi potpuno jer on nikada ne želi da se svađa. Tako da se pravi mrtav, i uglavnom sam ja ta koja se dere i vrišti, a on me gleda bledo, gleda kroz mene kao da ne postojim i ćuti i čeka da se ja smirim i onda nastavi tamo gde smo stali pre svađe i pravi se da se ništa nije desilo – kazala je tada buduća mama.

Pogledajte u videu ispod kako je izgledala svadba Ljube Perućice:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić