Login/Registracija

Ljuba Perućica nedeljama radio kao bauštelac zbog ovog, supruga oduševljena: „Sve sam dobila u jednom čoveku“ (VIDEO)

LJUBA PERUCICA 25

Pevač Ljuba Perućica dobio je sve pohvale od svoje supruge Katarine jer je završio poduhvat koji je započeo pre nešto više od mesec dana.

Kapija koja je pevačevih ruku delo zasijala je punim sjajem na ulazu u dvorište Perućicine vikendice, a lepša polovina mladog bračnog para pokazala je da je ponosna sa razlogom.

-Mislila sam da sam se udala za pevača, ali izgleda da sam dobila sve u jednom čoveku, Ljubi Perućici – pohvalila je javno Katarina umeće svog supruga.

Ona je objavila video u kojem se vide majstorije svog dragog Ljube, a čitav snimak krasi prigodna pesma „Bauštelac“.

Pevač se inaće posle više neuspelih pokušaja da dođe do majstora koji su mu bili preko potrebni odlučio da sam zasuče rukave i baci se na majstorisanje. To ne bi bilo mnogo čudno da nije tada uposlio i svoju suprugu Katarinu koja se po svemu sudeći odlično pokazala na delu.

-Odlučio sam da neke stvari uradim sam tačnije da sredim ogradu i kapiju oko svoje vikendice– objasnio je Ljuba pre početka radova i u potpunosti spremio za radni dan i obukao radno odelo.

Imidž je tada ispratila i njegova lepša polovina koja se u radnom prsluku kao od šale latila valjka i četke.

ljuba 1

„Radilo se, zaradilo se“, upravo ovom parolom vodio se pevač Ljuba Perućica kada je pazario kuću na Srebrnom jezeru koju je ovog proleća odlučio i da sredi.

Kako svoje slobodno vreme voli da provede u prirodi, a njegova vikendica je pravo mesto za to, pevač je rešio da sebi stvori pravu oazu mira i renovira je u potpunosti.

-Kuću imam već par godina, nova je, te nema puno ulaganja. Sad samo dodajemo ogradu, kapiju i radimo obalu. Da, sređujemo i fasadu da to bude sve lepo i uredno- ispričao je Ljuba za Grand prilkom započiinjanja radova.

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić