Login/Registracija

Neda Ukraden progovorila o muškarcima koje je volela: „Moj pokojni muž bi bio ponosan“

Pevačica Neda Ukraden publici se nakon gotovo pet decenija javnog života predstavila i kao književnica, a njena prva autobiografska knjiga pod nazivom „Zora je svanula“ od kada je ugledala svetlost dana, izaziva veliko interesovanje publike.

Neda koja je masovnu popularnost stekla još od kada je izdala istoimeni hit, javnost je ovoga puta najviše zaintrigirala ljubavnim životom o kome je otvoreno i bez zadrške pisala u autobiografiji.

Da je moj bivši muž živ, sigurno bi bio ponosan. Ono što sam pisala o muškarcima koje sam volela nikako nije uvredljivo. Zapravo sve su to bile prave ljubavi, niko tu nikoga nije molio za ljubav.

Moje veze bile su pune ljubavi i poštovanja – iskreno je odgovorila Neda koja i sa vremenske distance smatra da su svi muškarci koje je volela zaista i bili dostojni njene ljubavi.

-Mislilm da su ti muškarci voleli ženu koja je itekako bila dostojna njihove ljubavi kao što su i oni bili dostojni moje. Danas su ti ljudi u srećnim brakovima, njihove žene znaju za mene.

Nema tu nikakve dileme da će se tu neko nasekirati. To su lepi dani sećanja na mladost koja je prošla, ali poštovanje ostaje zauvek.

Oni muškarci koji su poznati javnosti izazivaju najviše pažnje, što je sasvim normalno – rekla je Neda koja se nakon promocije knjige sprema za spektakularan koncert koji će pred beogradskom publikom održati u novembru.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk