Bolna ispovest Niggora Lazića: „Vidovnjak mi je tada dao amajliju, borio sam se sa demonima“

0d0b927e38f397d5a69509cbb0413595e4457012

Muzičar Niggor Lazić otkrio je da je jednom prilikom otišao, kako kaže, kod vidovnjaka koji mu je dao amajliju koju je trebalo da čuva i koja je trebalo njega da čuva uz upozorenje da niko osim njega ne sme da je dotakne.

Na na ovaj korak se odlučio nakon što su mu se u životu izdešavale tragične epizode pod veoma mračnim i misterioznim okolnostima.

Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, misliće neko da sam poludeo. Imao sam nešto što sam morao da čuvam i da to čuva mene i to niko nije smeo da dira. Moj otac je to našao i pomisilo da je droga, pa sam ja poludeo što je on to uzeo u ruke – započeo je Niggor i dodao:

Ubrzo posle toga počele su da se ređaju tragedije. Iznenada mi je bratu umrla ćerka koja je imala 13 godina. Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak.

IMG 9762

Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se sa svojim nekim demonima – rekao je Niggor.

Uprkos svemu kroz šta je prošao, Niggor ističe da je ponosan na sebe što je ostao normalan i da je život neprestana borba.

Možeš ili da se predaš ili da ideš dalje. To je život. Otkud mi znamo šta je realno. Možda ovo što mi sad razgovaramo nije realno. Možda smo dva čipa u matriksu, a ne znamo da li ima nešto posle ovog života. Treba verovati da ima i da je tamo nešto lepše -objasnio je Lazić.

Niggor smatra da čovek nipošto ne sme da dozvoli da ga nešto pobedi, bez obzira koliko izgledalo nesavladivo.

Kad dođeš do nekog zida, ne možeš da razmišljaš kako je ogroman i nisi u stanju da ga preskočiš. Čovek može sve da savlada ako ima neku volju da to reši – rekao je Niggor u emisiji „Realna priča“.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Kurir/I.Grk