Emrah Emšo iznenadio odlukom: „Ne želim slavu preko noći“

101afc19365f47d9453f756e003c36bcc9bc0ece

Učesnik najpopularnijeg muzičkog takmičenja kod nas „Zvezde Granda“ i jedan od najtraženijih bosanskih pevača Emrah Emšo ističe kako iako živimo u instant vremenu ne žudi za uspehom preko noći, već svoju karijeru želi da gradi postepeno i temeljno.

Neko sam ko želi dugu i pravu pevačku karijeru. Od samog početka se trudim da svaka moja pesma i svaki spot budu bolji od prethodnog. Želim da narod to primeti, a čini mi se da je primetio. Mnogo sam zahvalan na tome – objasnio je popularni pevač.

Emrah ističe kako je izuzetno ponosan na njegov temeljan rad i trud, a dokaz da publika to prepoznaje i ceni je upravo činjenica da je pevač tražen kako u Srbiji i Bosni, tako i u celom regionu.

Potvrda mog temeljnog rada je i što sam pozvan u nekoliko emisija u Srbiji i Bosni koje zaista traže kvalitet i dobro pevanje. Muziku izvodim uživo, a kada vas stave rame uz rame sa muzičkim legendama, to vam je signal da ste na dobrom putu – istakao je Emšo.

Ono što mnoge zanima je da li talentovani pevač pored silnih obaveza i karijere koju polako gradi ima vremena i za ljubav, a Emrah se i sam dotakao ove teme.

Mlad sam čovek, bilo je i biće tu raznih natpisa o mom ljubavnom životu, ali to je normalno. Novinari moraju da rade svoj posao, ali ja ću se truditi da me u tom kontekstu bude što manje. Spremam nešto novo, zaista dobro i kavlitetno. Perfekcionista sam, pa se to malo oduži, ali obećavam još boljeg Emšu – rekao je pevač.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk