„Ne bih spavala ni sa kim zarad uspeha“ Višnja Petrović oplela po današnjem načinu postizanja uspeha (VIDEO)

U razgovoru za Grand, Višnja Petrović otvoreno je podelila svoje mišljenje o putu koji je prošla u svojoj karijeri i da li bi nešto promenila kada bi mogla.

Iako svi uživaju na njenim nastupima, pevačica priznaje da bi trebala malo više vremena da posveti vežbanju pevanja.

-Mislim da nisam ništa pogrešno uradila, ali „Go, girl“. Ja nisam kao klinka ušla u ovaj posao i to je moja prednost u odnosu na pevače koji su se gradili kroz muziku. Ja sam već ušla izgrađena i tačno sam znala šta hoću, a šta neću. Možda bih sebi dala malo više vremena da vežbam što se pevanja tiče, ali isto tako znam, da danas ništa ne bi bilo ovako, da nisam bačena – objasnila je Petrovićeva za Grand.

Untitled 1 87

Višnja je takođe istakla jasne granice koje nikada ne bi prešla u svojoj karijeri zarad bilo čega.

-Ništa zbog čega bih se osećala loše, a to je da moram da budem dobra sa nekim, da se družim sa nekim ili ne daj Bože da spavaš sa nekim. Sama sebi mogu da priuštim luksuz, a volela bih da spavam samo sa onim koga ja odaberem, a ne nekim sa kim moram zarad uspeha, a ostaješ sam sa sobom – zaključila je pevačica.

Untitled 1 88

BONUS VIDEO: Višnja Petrović o incidentima na nastupima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K.M