Javnost u šoku zbog Meline Džinović i Tonija Bijelića: „Nema šanse da je ovo slučajnost“ (FOTO)

FOTO IVAN V. MELINA DZ

Modna kreatorka Melina Džinović nedavno se razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

Melina se ovim povodom do sada nijednom nije oglasila, a jedina reakcija poznata javnosti bio je njen upad u porodičnu vilu zbog čega su i ona i Haris završili u policiji, kako bi u svojstvu građana dali izjave.

image 6 10

Ona je sada odlučila da razbistri svoje misli i otputuje, te se odlučila da svoj mir pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedelje, kako prenose domaći mediji.

Kreatorka voli da odlazi u pomenutu zemlju, kako je ranije isticala, a kada se vraća u Beograd i sa kim boravi tamo nije poznato.

FOTO FILIP MELINA

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vreme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju je iz Monte Karla.

-Dobro jutro – napisao je Toni.

Untitled 1 85

Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vreme na istom mestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili i da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove „koincidencije“.

„Okej, znamo da ništa nije slučajno“, „E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha“, „Nema šanse da je ovo slučajnost“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, poslednjih dana su tema javnosti Melina i Haris Džinović, koji su stavili tačku na svoj brak nakon 22 godine ljubavi.

BONUS VIDEO: Haris Džinović: „Ćerka me ne sluša“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Instagram / tonibijelic,
Autor: K. Marković / Telegraf.rs