OPEKLA SE U LJUBAVI Milica Dabović: „Naučila sam lekciju“

Bivša košarkašica Milica Dabović je pre pet godina zatrudnela sa svojim izabranikom Vukom Rotenom, a porođaja sa njim je prošla golgotu, fizičko i psihičko zlostavljanje, kao i pretnje.

Zato je danas poslala javni apel svim ženama na šta da obrate pažnju kako ne bi imale negativna iskustva sa muškarcima i bile povređene i zlostavljanje, kao što je ona.

3a8138d4f3835a3da79ca5c1342d06a68df8f715

Imala sam ružna iskustva, naučila sam lekciju i bitno je da u životu nađeš onu sreću, a to je tvoje okruženje, ono što osećaš iznutra. Provela sam 72 dana na ostrvu, i vratila sam se kao druga osoba, mislim da je sve to uticalo na mene- rekla je Milica za Grand.

Nakon što je otkrila identitet novog dečka, sa kojim uživa već neko vreme, a reč je o bivšem vereniku Slađe Delibašić, Vanji Ćoriću, ugostitelju iz Švajcarske, Milica se dotakla i nove ljubavi, iako nije želela pre toga o tome da priča.

milica dabovic sa deckom 1

Međutim, Dabovićeva priznaje da je kraj Vanje našla mir za kojim je dugo tragala i da je neizmerno srećna zbog odnosa njenog izabranika i sina Stefana, o čemu je pričala za Grand. Više o tome pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić