Nakon što je otkrila identitet NOVOG DEČKA, Milica Dabović priznala: “Stefan ga već zove TATA“

Bivša košarkašica Milica Dabović pronašla je novog dečka, sa kojim uživa već neko vreme, a čiji je identitet od ranije poznat javnosti.

Naime, radi se o bivšem vereniku Slađe Delibašić, Vanji Ćoriću, ugostitelju iz Švajcarske kome se veza sa popularnom denserkom neslavno završila.

76cc5fbe9c14872b953a37b4738dfcbd914b01ec

Međutim, Dabovićeva priznaje da je kraj Vanje našla mir za kojim je dugo tragala i da je neizmerno srećna zbog odnosa njenog izabranika i sina Stefana.

2ef9503e5dd729296949de031148cde887c3ede2

–  Stefan ga je pre neki dan nazvao tata, pošto ga je Vanja kulirao par puta. Kada mu je rekao tata, Vanja je toliko skočio od uzbuđenja. Stefan isto tako zna, kada Vanja ode na par dana, da me pita gde je i kad će doći jer mu jako nedostaje. Jako se dobro slažu, pa kao da se čitav život znaju. Stefan čak mene više ne budi da mu donesem mleko, nego budi Vanju, a on se probudi sa osmehom na licu. Vanja se sada kada je Stefan u pitanju mnogo toga pita i ja sam srećna zbog toga – rekla je Milica za ‘Kurir Tv“.

Bivša košarkašica se osvrnula i na to kako su se Vanja i ona upoznali, što je najviše zanimalo pripadnike sedme sile.

a68c016fc75cb31b00e74da89fea902b15a53051

– Kod nas se sve to spontano desilo. Mi smo jako dugo vremena provodili pričajući. U jednom trenutku sam ja nestala i posle dugog perioda kada sam se vratila, Vanja mi je izjavio ljubav. Bila sam u šoku i rekla sam mu da mi treba onaj moj stari Vanja. krenuli smo da se smejemo i onda sam rekla sebi zašto da ne – ispričala je sportistkinja.

POGLEDAJTE I:

Milica Dabović odgovorila HEJTERIMA: “Mozak NEMAM ali du*e imam za TROJE“

Ovako je Milica nekada govorila o svom ZLOSTAVLJAČU: Volela ga je kao NIKOG, on joj zabio NOŽ U LEĐA

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac