Login/Registracija

Nataša Bekvalac potražila stručnu medicinsku pomoć, otkrila i razloge: „Imam šifru“

natasa bekvalac ig

Nataša Bekvalac se već neko vreme leči od bolesti zavisnosti od nikotina!

Pevačica je odlučila da stane na put svom višegodišnjem poroku i da se podvrgne lečenju. Ovo nije prvi put da Nataša ostavlja cigarete, ali je prvi put da to radi uz pomoć stručnih lica.
Kako saznaje Kurir, ona, i pored velike želje da ostavi cigarete, nije u tome uspela, pa je umesto klasičnih, nastavila da koristi elektronske.

ca741adc15cfe3f2d0cc21e0e59712a532bc957a e1682363607632

-Nataša godinama pokušava da se izbori sa ovim porokom. Pre nekog vremena je uspela da ostavi klasične, a onda se „navukla“ na elektronske cigarete. Ona se hvalila tim svojim uspehom i na Instagramu, ali to nije dugo trajalo i nije uspela. Kada je shvatila da to ne može sama, rešila je da potraži pomoć stručnih lica i ode na lečenje. U sklopu terapije i borbe za zavisnošću, Nataša će razgovarati i s psihologom, a obaviće se i detaljne analize, kako bi se utvrdilo u čemu je koren njene višegodišnje borbe s nikotinom. Ovih dana joj je to prioritet. Uhvatila se ukoštac s tim problemom i rešila je da to istera do kraja – kaže sagovornik pomenutog lista.

Natasa Bekvalac 3


Podsetimo, Bekvalčeva, koja je i vlasnica hita „Nikotin“, pričala je u medijima o svojoj borbi s pušenjem.

-Pored borbe s kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru – priznala je Nataša, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.

017db3d06c05468851838fd4442fec02c7b23bb4

Ona je tokom godina ovaj problem pokušala da reši i akupunkturom, kao i čitanjem knjige koja govori o najlakšim načinima za ostavljanje cigareta, ali očigledno nije imala preteranog uspeha.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac uhvaćena na aerodromu sa Marinom Visković

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić