Login/Registracija

„Povredilo me je, počeo sam da ludim“ Aleksandar Simić izneo sve detalje traume kroz koju je prošao (VIDEO)

Proslavljeni učesnik „Zvezda Granda“ Aleksandar Simić koga su svi upamtili po operskom glasu ali i učešću na „Pesmi za Evroviziju“ sa kolegom Nenadom Osmanovićem, priznaje da želi da se još jednom oproba u ovom takmičenju.

Aleksandar otkriva i da nije mogao da uživa punim plućima u velikoj popularnosti, s obzirom da je doživeo veliku traumu tokom poslednjih dana odmora.

-Prošlo je pola godine i razmišljao sam da se prijavim opet za Evroviziju, ali mi se ne da. Uskoro objavljujem pesmu u kojoj nastavljam da mešam različite muzičke žanrove. Sa još dva dobra repera radim pesmu, uskoro će ugledati svetlost dana. Prosto, želim da me ima u svakom muzičkom žanru – rekao je Aleksandar.

aleksandar simic

U zenitu popularnosti doživeo je veliku neprijatnost kada je letos opljačkan na plaži, Aleksandar je sada, ekskuzivno za Grand detaljno opisao šta se tačno dogodilo.

-Mnogi su me pitali da li je to bila stvarna priča i to me je puno povredilo. U tom trenutku sam ostao bez dokumenata i bila je borba kako stići do kuće – počeo je priču Aleksandar, a potom nastavio:.

-Bili smo nas par drugara u vodi i igrali odbojku. Kada sam izašao i legao na ležaljku, zamolio sam drugara kod kog sam ostavio telefon i novčanik da mi da, ali mojih stvari nije bilo nigde. Počeo sam tu da ludim, prevrnuo sam ležaljku. Manje više telefon, ali kako se vratiti kući. Bez para i bez dokumenata – objasnio je Simić i otkrio da je imao niz zluradih reči upućenih njemu na mrežama.

39f27dcc0771603cb09161341cd840fd762e94f4

-Pisali su mi kako mi se to dešava zato što idem prvi put na more. Prvo, nisam prvi put, išao sam jedno 20 puta na more. Nisam nosio pasoš, putovao sam sa ličnom kartom, a u novčaniku nisam imao nešto puno novca jer sam već dosta toga potrošio, s obzirom da se sve dešavalo poslednjih dana mog letovanja. Pomogla mi je sestra koja mi je pozajmila pare. Onda smo otišli u Herceg Novi da izvadim privremena dokumenta.

Simić je bio klasična žrtva takozvanih džeparoša.

-Posle nekoliko dana mi se javila jedna devojka koja je pronašla moj novčanik sa svim dokumentima, bez novca naravno. Šta da kažem, da mi je neko ukrao samo novac ne bi mi bilo žao, nego sam imao niz cimanja dok sam izvadio privremeni dokument da se vratim u Srbiju – rekao je pevač.

NENAD OSMANOVIC I ALEKSANDAR SIMIC ZG SNIMANJE 23012023 FOTO MUNJA 1

Aleksandru je na žalost ovo leto ostalo u lošem sećanju, a ni kada su pripadnice nežnijeg poa u pitanju nije se proslavio budući da se ie pojavila nijedna koja je osvojila srce mladog pevača.

-Nisam našao devojku, navalite devojke. Šalu na stranu, imao sam devojku, sad je nemam i ne planiram da je imam. Sada radim samo na sebi. Kada imam devojku, razmišljam mnogo o njoj i mnogo dajem za onu pravu. Ali izgleda da ni jedna do sada nije bila ona prava. Sada se prepuštam isključivo muzici.

Na pitanje da li će se davati devojkama kada bude završio pesmu, Simić kaže:

-Dajem se devojkama u večernjim satima, ali ne za ozbiljne veze.

simic

BONUS VIDEO: Otkrivamo šta će se dešavati u prvoj epizodi „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić