Nataša Bekvalac na ivici suza zbog Zdravka Čolića: Pevač joj usred koncerta posvetio reči koje su je pogodile u dušu (FOTO)

Zdravko Colic MG 3610 ok foto munja 2

Višedecenijski miljenik publike, Zdravko Čolić napravio je još jedan spektakl za pamćenje na kome su prisutvovale brojne javne ličnosti. U njegovim velikim hitovima uživao je veliki broj ljudi, među kojima je bila i Nataša Bekvalac koja se veselila uz svaku numeru.

u

Nataša je, naime, u društvu prijateljica bila na Čolinom koncertu, a kada ju je pevač ugledao u prvom redu odmah ju je pozdravio.

Pevačica je delila snimke sa Čolinog koncerta, a tokom pesme „Ti možeš sve, al jedno ne“, sa scene ju je pozdravio legendarni pevač, što je pevačicu dirnulo.

pppp

Jedini koji mi je rekao „Ti si mi takva suđena“, e kad je jedini neka bude Zdravko Čolić – napisala je Bekvalčeva šaljivo u opisu videa koji je podelila sa koncerta.

oq

Inače, Zdravko je oduvek važio za miljenika žena, a kako su nedavno preneli mediji na jednom koncertu ga je jedna gospođa iz publike gađala brushalterom.

Ja obično taj brushalter dam svom bubnjaru, to se dešava često. Lep je to događaj. To je nečija emocija i to je lepo kad eto tako dobijete to u sred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga – rekao je pevač za Blic nedavno.

BONUS VIDEO- Zdravko Čolić u Areni u Puli:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.