Login/Registracija

Bivši ljubavnik došao na nastup Ljupke Stević, pevačica otkrila sve detalje: „Samo sam gledala u sat“

c6934107f4863e652f45bef0338330bee0ec3e14

Ljupka Stević leto je provela radno, ali tvrdi da je bilo obeleženo ne samo uspešnim nastupima već i nekim neprijatnim okolnostima u kojima se našla.

Stevićeva je otkrila da se na njenom julskom koncertu u Budvi „ničim izazvan“ pojavio njen bivši partner, general Dragiša Simić, kojem je pre tri godine uništila automobil.

-Ovog leta, nešto najekstremnije što mi se dogodilo, to je da mi se bivši pojavio na nastupu, ničim izazvan. Pobegla sam sa bine. Ne znam što sam ovo rekla – podelila je Ljupka.

d2c73c8c365014eef3480854969425fbe45e3dfb


Na pitanje da li je očekivala da se on pojavi u nekom trenutku na njenom nastupu rekla je da nije i da je isključivo zbog toga pobegla sa bine po završetku nastupa „glavom bez obzira“.

-Nisam ništa očekivala. Simić se pojavio ovoga leta u Budvi na nastupu i bilo je nikako, pobegla sam sa bine. Emocije se nisu vratile. Da osećam nešto, sigurno se ne bih šalila na tu temu. Sve ovo je sada sprdnja. On jeste bio, ali se šalim sa celom tom situacijom. Ne zanima me šta je razlog njegovog dolaska, ja sam nastavila svoj život dalje. Ali, da, čovek je mrtav-hladan došao. Smatram da osobi poput njega nije mesto na mom nastupu, ne vidim svrhu toga, niti želim da analiziram razlog njegovog dolaska – ispričala je Ljupka za Srbija danas zaključivši ovu temu.

3dc54a1e85bea5b8869e2917a037b38317a09118

-Moj organizam je nikako reagovao, samo sam gledala u sat kada ću da pobegnem sa nastupa. Bina je neosvetljena, publika zamračena, i svi vide mene, a ja ne vidim šta se dešava u publici. Vozač me je sačekao posle nastupa, pun gas – ispričala je.

-Ja sada strahujem isključivo za svoj auto pošto je moje vozilo novo, onako ispod čekića, i stvarno strahujem i kada sam na parkingu uvek je tu obezbeđenje da vodi računa. Tako da sam ja sada ta koja strahuje za svoje vozilo – izjavila je našalivši se na račun incidenta koji je nastao između nje i bivšeg dečka.
BONUS VIDEO: Najgledaniji nastupi u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić