Login/Registracija

„Udarila sam i probušila gumu“, naša pevačica doživela nezgodu na putu, pokušala sama da je zameni, a onda se desilo ovo: „Taman sam podmentnula dizalicu“ (VIDEO)

Brojni pevači sa naše etsrade uživaju u skupocenim vozilima u kojima zbog prirode posla provode dosta vremena, a za razliku od pojedinih koji imaju vozače, Aleksandra Tadić Cipka obožava sama da vozi svoju mašinu.

Tadićeva se javno požalila kako joj je pukla guma na putu, povodom čega je kontaktirala ekipa našeg portala i saznala šta se desilo.

Počela sama i taman izvadila sve, prepakovala cipele koje su mi u gepeku, pun gepek cipela. Izvadila sve, rezervni točak, odvrnula i taman stala da podmetnem dizalicu i stane neki dečkić i zamenio mi gumu, tako da hvala mu do neba– ispričala je pevačica i otkrila kako joj je to drugi peh za volanom u kratkom periodu.

To je druga guma u par meseci koju sam udarila u rupu i probušila, glavna bušačica guma sam ja– našalila se Cipka.

Cipka ne krije da je oduvek zamišljala sebe u velikom automobilu, a svojevremeno je sebi tu želju ostavrila kada je pazarila automobil marke Range Rover.

Kupila sam pre nekoliko godina od pošteno zarađenih para od mojih pesama– rekla je Cipka za Grand Online.

Podsećamo, Tadićeva je jedna od pevačica koja na sceni izgleda poprilično provokativno, a nas je nedavno zanimalo da li se zbog takve odeće nekada našla u neprijatnoj situaciji.

– Bila sam opuštena nekoliko puta i nije se baš dobro pokazalo. Haljine su tesne, možda neke nisu rađene po mojim merama. Da sam mirna nisam, gledam da što manje nameštam, ali desi se nekad neki incident, ali kada imaš dobru ekipu to se reši– iskrena je ona i otkriva da se oblači shodno prilikama.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić