Login/Registracija

Sanji Živković preminuo otac, veteranka nema od bola nakon tragedije

Tokom učešća u emisiji „Nikad nije kasno“ Sanja Živković Caca publiku je osvojila školovanim i prelepim glasom, a prozvali su je i najemotivnijom takmičarkom ovog šou programa.

Teška životna priča i bolest njenog voljenog oca obaležili su joj život, a Sanja je sada svoje prijatelje preko Fejsbuk profila obavestila o tragediji koja ju je zadesila.

Naime, veteranki je nažalost preminuo otac koji se godinama unazad borio sa opakom bolešću.

-Dragi prijatelji saopštavam vam da je moj voljeni otac preminuo. Njegova duša i duh će večno biti pored njegovih najmilijih – napisala je Sanja u objavi, a ispod su ubrzo počele da se ređaju reči utehe i tuge zbog nenadoknadivog gubitka.

Podsetimo, njen otac još od tinejdžerkih dana vodi borbu sa karcinomima pluća, bešike i nadbubrežne žlezde, a bolova je i od Parkinsonove bolesti.

-Samo krenu suze jer pomislim na taj bol koji on proživljava. Nismo pričali o tome javno, ali sada je smogao snage – rekla je veteranka svojevremeno za Grand.

Sanja je priznala u razgovoru za Grand da je zbog velikih životnih problema koji su je zadesili jedno vreme bolovala i od depresije.

Svakodnevno plakanje se reduciralo na jednom nedeljno i to je veliki uspeh, suze i kad su radosnice su okej – objasnila je veteranka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk