Login/Registracija

Nakon svojih ljubavnih avantura, Zlata Petrović posavetovala mlade i OČITALA IM LEKCIJU O KOMBINACIJAMA: „Nikada ne znate šta može da se izrodi“

Turbulentan ljubavni život Zlate Petrović, kao i tri braka koja ima iza sebe oduvek su intrigirali javnost, a pevačica nikada nije imala problem da o tome javno govori.

Osim o bračnim ondnosima, otvoreno govori i o avanturama za jednu noć koje su često tabu tema u medijima.

Ne mogu da sudim. Sedela sam sa ljudima 20.000 puta, dobro, preterala sam, ali 20 puta i dešavalo se da ne proradi, džaba što je on dobar i fin čovek. A isto tako, upoznala sam Peju i odjednom se rodila neka hemija, nikada nisam znala da će to prerasti u brak – započela je pevačica koja osuđuje ova vremena u kojima mladi ne umeju da se zabavljaju.

Primetila je kako mnoge devojke i momci gube vreme, što je navelo da im da iskren savet.

Hoću da podržim mlade ljude. Zašto više ne postoje parovi? Pa sve se svelo na novac i materijalno. Zbog toga podržavam pa makar i kombinacije, bolje to, nego da mladi po 5-6 godina nemaju nekog pored sebe. Ne postoji devojka od 20, 30, 40 godina, a da mi kaže da je našla momka za sebe, pa daj, barem nađite nekog za večeNikada ne znate, možda se to pretvori u ljubav– rekla je za Kurir tv.

Podsećamo, Zlata se udavala čak tri puta, a za razliku od prvog supruga koji nije poznat javnosti, sa Pejom i Hasanom i nakon kraha ljubavi ostala je u dobrim odnosima i o njima uvek govori sa puno poštovanja. Iz oba ova braka ima decu, na koje je izuzetno ponosna i koji se slažu uprkos različitim očevima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Č.