OVO NIJE OČEKIVALA Viki ušla u sobu svog sina: „Ostala sam u šoku kad sam čula koju muziku sluša“ (VIDEO)

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 06102022 FOTO MUNJA 14 ok

Popularna pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Viki Miljković poslu pristupa veoma ozbiljno, pa se u skladu sa tim pripremila i za drugi deo američke turneje na kojoj joj pored porodice društvo pravi i pulen Nermin Handžić.

Viki je otkrila kako između nastupa provodi vreme i šta je radio njen sin Andrej tokom prvog dela američke turneje u decembru.

-Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa treninzima, a ovoga puta će biti u Vegasu. U slobodnim trenucima se on i Nermin jako lepo druže. Uživam dok ih gledam, kao i da se smejem sa njima jer su oni pripadnici nove generacije pa me malo i edukuju – rekla je Viki.

Viki Miljkovic 1

Članica žirija Zvezda Granda opisala je i kako izgleda to druženje mladih:

-Oni se često zatvore u sobu, slušaju muziku, na društvenim mrežama su ili igraju igrice. U jednom trenutku sam ušla i vidim da Andrej koji inače ne sluša puno muziku, repuje sa Nerminom. On inače kao pripadnik ove „nju ejdž“ generacije i novijeg trenda sluša Zeru, Vojaža i Nućija.

Međutim ubrzo je za Viki usledilo iznenađenje kakvom se uopšte nije nadala.

-Nakon pola sata sam ponovo ušla u sobu, a Andrej sluša Safeta Isovića i sevdalinke. Bila sam šokirana! Ko je na koga šta preneo?! – otkrila je Viki s osmehom.

312502407 701480798159204 3760332941134111758 n

Viki inače na put preko bare kreće već sutra, a sledećeg dana ima prvi nastup u Americi.

-Podelili smo američku turneju na dva dela jer ja imam obaveze oko snimanja „Zvezda Granda“, oko kandidata, oko pripreme kandidata, dogovorenih nastupa u Evropi… Prvi deo je prošao fantastično, a drugi deo smo povećali na mesec dana jer je publika zaista odlično reagovala. Obićićemo neka nova mesta, a Čikago će se ponoviti zbog velikog interesovanja. Bio je limitiran broj mesta, pa nisu mogli prvi put da dođu svi oni koji su želeli – objasnila je pevačica.

Viki je istakla da joj je velika čast što na njene nastupe dolaze sve generacije, pa tako i deca koja su pevačicina omiljena publika. Šta je još članica žirija „Zvezda Granda“ otkrila pred nastavak američke turneje pogledajte u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk/A. Dačić