Login/Registracija

KONAČNO DOČEKALA Pobednica takmičenja „Nikad nije kasno“ proslavila 95. rođendan i priredila VELIKO IZNENAĐENJE (VIDEO)

dobrila ivanovska

Najstarija učesnica i pobednica takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ Dobrila Ivanovska Čabrić proslavila je 95. rođendan, a na partiju upriličenom tim povodom u jednom prestoničnom kafeu predstavila je i svoju autobiografiju iskrenog naslova „Na putu ka stotoj“. Ova glumica i pevačica izdominirala je vedrim duhom, a brojni prijatelji i kolege iz takmičenja u kojem je trijumfovala pre pet godina rado su se odazvali pozivu da uveličaju ovo slavlje.

-Maja Odžaklijevska je napravila jednu primedbu da je u knjizi trebalo da stoji „na putu ka prvoj sto“, a ja sam napisala „ti kreni mojim putem, dođi do stote a ja ću da te sačekam“ – poručila je Dobrila što je pozdravljeno ovacijama prisutnih.

IMG 20230201 WA0015

Život super bake, kako su Dobrilu nazvali tokom takmičenja u „Nikad nije kasno“, zaista intrigira i iznenađuje i dan danas.

Još tokom učešća pokazala je neverovatnu snagu i volju za životom i pesmom, a danas ne voli kad joj neko kaže da je najstarija učesnica šoua veterana.

IMG 20230201 WA0014

-Kad kažete najstarija, to nekako zvuči staro, a ja se ne osećam staro. Kod mene je izvor mladosti u duši, jer sam okružena mladima i niko ne oseća simptome starosti kod mene. Talas mladosti me nosi, svi me vole i od te ljubavi živim. Volim da putujem, volim događaje, dnevna iznenađenja i toga ima dosta, i onih loših i onih dobrih. Aktivna sam i svuda se rado odazivam -rekla je Dobrila i objasnila kako to da je sa 95 godina života i dalje vitalna, puna energije i snage.

-Dojran je biser od jezera i to podneblje jako volim. Dojran ima čarobnu moć, jedan magnet, vazduh koji je jedinstven. Kažu da je Dojransko jezero drugo na svetu koje je lekovito, samo fali so. Ja kad plivam, odmorim se, plutam, mogu i po pola sata da uživam, nema šanse da potonem – otkrila je super baka.

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Dačić