Cecin miljenik ulazi u rijaliti? OČARAN PROSLAVLJENOM UČESNICOM, spreman na sve: „SMUVAO BIH JE ODMAH SA VRATA“

zarko madzic

Proslavljeni učesnik „Zvezda Granda“, Žarko Madžić, posle nekoliko krugova u takmičenju poslužio se neočekivanim potezom kako bi se istakao među svojim kolegama i po tome ostao upamćen kao kandidat koji je pevao polunag.

Još tada bilo je jasno da je spreman na sve za dobar šou, a iako su brojne njegove kolege sa estrade pokušale da se prolsave učešćem u rijalitiju, Madžić tvrdi da to više put do slave.

Više nije tako, bio je, ali više ne. Ništa se nije promenila već pet godina, drugi akteri, a uloge iste. Sav brlog je izbačen u prvoj sezoni- objasnio je pevač koji za sada nema ambicije da se oproba u poznatom televizijskom formatu.

zarko madzic magazin

Ipak, svestan je kako stvari u rijalitiju funkcionišu i tačno zna i kakvu bi ulogu on tamo imao.

Prepustio bih se ulozi da sam totalni debil i da nemam mozga i kako bih ušao unutra napravio bih glupost. Ne bih sigurno ušao u rijaliti da se pravim da sam normalan i da nešto objašnjavam, ušao bih i sa vrata na Miljanu Kulić smuvao je odmah i lom, posle i Maju Marinković i sve. Ja bih bio najveći debil jer ušao si zbog toga– iskren je Žarko u emisiji „Grand Magazin“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić