Login/Registracija

KO JE NAPUSTIO ŠOU Razmena emocija između Cece i Milija, bez dlake na jeziku Bekuta, a na kraju ŠOK: „Nisi fer, TAČKA, ODLAZIM“ (VIDEO)

Red pesme, red svađe i red emocija naizmenično su obeležili odnose među članovima žirija Zvezda Granda među kojima je, kako odmiče drugi krug takmičenja, sve više netrepeljivosti. Počelo je ipak sve kao u bajci, lepom pesmom koju su gotovo svi horski prihvatili.

-Nikom nije lepše neg je nam, samo da je vako svaki dan – pevali su u glas članovi žirija Zvezde Granda a solista je bio Đorđe David.

Ali ubrzo se pesma pokazala samo kao varka. Niko nije očekivao da će Ana Bekuta bito toliko stroga prema koleginici Viki Miljković.

-Uvek kontra od svega što smo rekli, to joj je manir – uputila je Ana oštre reči Viki koja nije mogla da tek tako pređe preko toga.

-A šta si ti rekla, pa ti tek sad pričaš – upitala je začuđeno Viki. U duel se odmah umešala i Snežana:

-Izvini, zar nismo kompetentni… Pa ne znam za ovu vrstu muzike – objasnila je pevačica.

Ceca se držala svojih stavova ne dozvoljavajući da potpadne pod pritisak kolega.

-Što bih se slagala, zašto da se slažem – poručila im je Ceca, što je okončalo svađu a onda je usledilo pomorenje decenije, i to zna se, između Cece i Milija.

-Jel si rekao kredibilitet da izgubim, jel si rekao? Hvala lepo – rekla je Ceca Miliju.

Ovo obraćanje nije moglo da prođe neprimetno i bez komentara Saše Popovića, koji je gledaocima razjasnio celu situaciju.

-Ceca se nasmejala slučajno Miliju i ovaj sad priča s njom, vidi… – objasnio je Saša šta se dešava ukoliko neko je nekome promaklo.

Ipak ni Mili nije ostao dužan i kao da se sukob u žiriju ponovo vratio na staro.

-Bekuta je blizu mene koja je realna. Koja kad treba da se šlihta šlihta, kad se ne šlihta ne šlihta se – obratio se Mili uz osmeh.

Kada je došao red na Mariju, nije tu imalo puno toga da se kaže.

-Stavrno ne bih da kvarim ovu idilu, ovu prelepost, ovu razmenu emocija između Milija i Cece – rekla je Marija, a Snežana se od srca ismejala.

-Nisi fer, tačka. Odlazim – rekla je Ceca i demonstrativno krenula ka vratima. Da li će se Ceca vratiti saznaćete u subotu, a delić atmosfere iz emisije koja nas čeka možete pogledati u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić