Login/Registracija

„MOJ DEČKO IMA DVE ŽENE“: Nadica Ademov otkriva kako uspeva da se nosi sa suparnicom (VIDEO)

Nedavno su na društvenim mrežama osvanule optužbe da je Nadica Ademov postala razmažena zvezda, a sad je pevačica za Grand progovorila o tim navodima i samim tim demantovala sve natpise i priče koje kruže o njoj.

Nisam to ispratila, ja sam samo surovo iskrena i realna prema osobama koje zaslužuju da budem takva. Nema potrebe za takvim natpisima. Ko god da me pozove ja se uredno javim na telefon, ako sam sprečena u tom trenutku uzvratim poziv– rekla je pevačica i osvrnula se na to koliko se promenila od početka karijere do sad.

Promenilo se jer se sada mnogo bolje osećam, drago mi je da me narod voli, da narod voli moju muziku i što im se dopada kako ja to radim a i dokaz svega toga je što sam izbacila svoj prvi album koji je fantastično prošao– pohvalila se Nadica.

Da je uspela u svojoj karijeri dokazuje i to su društvene mreže preplavili kavere njenih pesama koje najčešće dobija od najmlađih.

To su deca od 6-7 godina, ja kada vidim to ja se raznežim skroz. Bude mi drago, a i kako kažu kada te dece vole onda ćeš proći– prokomentarisala je Ademova.

Više ne krije da je u srećnoj vezi, nedavno je izjavila kako njen dečko ima dve žene, što je naravno mnoge zbunilo, te se postavlilo pitanje o čemu se tu radi.

To je živa istina, ja privatno nikada nemam šminku, a kada izađem na scenu ja sam druga žena. On meni stalno govori, ti kada se probudiš ti si jedna žena, a kada se našminkaš totalno druga, i nemam potrebe da tražim drugu jer u tebi imam dve žene. On je srećan čovek– rekla je zaljubljena pevačica.

Kako se do sad mnogu puta opekla kada je u javnosti prestavljala svog partnera, mnogi su vremenom počeli da broje muškarce sa kojima je sve bila, što je uopšte ne tangira.

Samo neka broje, neka su oni živi i zdravi. Ja sam srećna i zaljubljena žena i meni je to najbitnije. Nikada u životu ne znaš da li je to to, ali kada je neko srećan tada treba najviše da ćuti. što se mene tiče ja sam krila to tri godine, eto došao je taj perid da se sazna za to i ja se nadam da će moja sreća da potraje večno, jer kad god da se saznalo nešto o mom privatnom životu to je znalo da pukne jako brzo– rekla je Nadica.

BONUS VIDEO: Intervju sa Nadicom Ademov

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić/Živojin Krstić