Mlađan Dinkić i Mare napravili NOVI BIZNIS

Novi muzički projekat

Nešto potpuno novo u muzičkom svetu, zasigurno će oduševiti sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike. Kompozitori čije pesme imaju preko 500 miliona pregleda na Youtube-u, a među kojima su i neki od najvećih hitova Saše Matića, Aleksandre Prijović, Kikija Lesendrića, Dženana Lončarevica i mnogih drugih popularnih izvođača folk, pop i rock muzike, sada pokreću potpuno novi projekat.

e5409a48 6ab2 47f9 b5fe 4c7f14257058

Saša Milošević Mare i Mladjan Dinkić već godinama važe za tandem koji potpusuje velike hitove. Sada su otišli korak dalje i pokrenuli novu izdavačku kuću “Free Zone”, u okviru koje je lansiran i njihov zajednički YouTube kanal pod istim imenom.

Danas je premijerno na Free Zone kanalu objavljena nova pesma Alena Ademovića, pod nazivom “Kafanizacija”, čiji je autor Saša Milošević Mare. Alen, koji je svoju popularnost stekao sa grupom Miligram, sada ima svoju solo karijeru, a nova pesma će definitivno oduševiti sve njegove obožavaoce.

14a7071b bba9 4b4e 9f01 8d7cf8297efc

Pesma govori o jednoj od najstarijih, najinspirativnijih i nezaobilaznih institucija – kafani, u kojoj se hranimo, sklapamo poslove, pronalazimo nove ljubavi…

“U kafani svi smo ista nacija, što je gore to je bolja situacija…”, kažu udarni stihovi referena ove pesme, koja ima sve predispozicije da postane veliki hit svih boema, ljubitelja dobre kapljice i lepih druženja.

Novi video spot Alena Ademovića i pesmu “Kafanizacija” možete odslušati i pogledati na sledećem linku:

Osim ove pesme, na kanalu Free Zone naćiće se i mnoga druga premijerna izdanja, kao i kaveri vrhunskih izvođača za pesme koje potpisuju Mare i Mlađan. Tamo takođe možete naći i sve dosadašnje najpopularnije pesme i spotove iz diskografije ova dva autora.

408035b4 2d6c 4ffb 9888 44aa0ad853f2

,,Free Zone Channel” je već sada izazvao veliku pažnju javnosti i svi sa nestpljenjem očekujemo nove projekte u kojima će učestvovati najveće zvezde naše muzičke scene. Iznenađenja će biti mnogo, tako da preporučujemo da zapratite kanal ,,Free Zone Channel” na Youtube-u i uskoro saznate koji će se sve popularni izvodjača pojaviti tamo.

Foto: A. Angelovski,
Autor: N. Pantelić