Login/Registracija

NEKO JE OSTAO HIPNOTISAN, A NEKO NA IVICI SUZA: „Vi ste jedan ČAROBNJAK“ (VIDEO)

Pred nama je još jedna subota i sjajno druženje sa novom grupom veterana u emisiji “Nikad nije kasno“, koja će sigurno uneti radost u vaše domove i toplinu u vaša srca.

Stručnom žiriju i gledaocima će se predstaviti šest veterana koji će svojom pesmom, ali i neverovatnim životnim pričama ostaviti mnoge bez reči.

Šarmantna profesorka iz Crne Gore će po prvi put stati na veliku scenu i tako ostvariti svoj devojački san, simpatični roker iz Beograda pokazaće da je ovo njegovih pet minuta, dok će nastup jednog od najstarijih veterana osme sezone izazvati lavinu emocija kod gledalaca.

Dejan Petrović i Tanja Savić zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom bodriće takmičare iz stolica stručnog žirija, ali i doneti odluku o tome ko će proći u naredni krug takmičenja. Nema sumnje da će i ove subote ta odluka biti teška, obzirom da su svi takmičari podjednako dobri.

Međutim, jedan nastup je kod svih izazvao lavinu emocija, a posebno ganuo članove žirija, tako da je Mare ostao hipnotisan, dok je Tanja Savić bila na ivici suza.

Moram da vam kažem da ste vi jedan pevački čarobnjak – rekao je predsednik žirija, a na to se odmah nadovezao Dejan Petrović.

-Toliko emocije i toliko ljubavi u pevanju, mene ste bacili na sedmo nebo.

Tanja nije mogla da sakrije emocije, pa sa očima punim suza izgovorila:

-Ovo što ste večeras pokazali je nešto zaista prelepo.

Ovo je samo mali deo onoga što vas čeka u subotu od 21 čas na Prvoj televiziji u petoj po redu emisiji osme sezone „Nikad nije kasno“.

U nastavku teksta pogledajte video:

Foto: youtube,
Autor: A. Milinković