Login/Registracija

„SUJEVERAN SAM“: Mišel Gvozdenović otkrio šta mu je donelo sreću u „Zvezdama Granda“

Poznato je da pripadnici estrade u velikoj meri posećuju astrologe i vidovnjake nakon čijih saveta odlučuju kakav će korak napraviti, međutim Mišel Gvozdenović je veliki protivnik predviđanja sudbina i bilo kakvih običaja, osim verskih.

Poput većine, i Gvozdenović je kao mališan verovao u vampire i vanzemaljce, a danas jedino što praktikuje protiv uroka je crveni konac bez kog ne ide nigde.

Sve ostalo za njega je praznoverje kojim ne želi da se zamlaćuje, a kako tvrdi brojne teorije o životu van naše planete smatra nemogućim.

Ne priznajem svetske zavere i tajna društva, ali zato se čuda itekako dešavaju. Recimo, uspeh u „Zvezdama Granda“ čudo je u mom životu. Inače, sujeveran sam, pa ne volim kada mi crna mačka pređe put. O crnoj magiji slušam priče, ali se ne upuštam u neko dublje razmišljanje o tome. Slavim slavu i na taj način manifestujem svoju veru u Boga– objašnjava Mišel i priznaje da mu je detelina sa četiri lista mnogo puta donela sreću.

-Mada moram da priznam da ne odbacujem ni mogućnost da snovi ponekad mogu biti predskazanje onoga što nas čeka na javi, ali nikad nikome nisam dozvolio da mi gleda u šolju- otkrio je pevač za Grand.

Uprkos tome, jedna situacija ostavila ga je u šoku, a tu anegdotu prepičava i danas.

Jednom me je zvala drugarica koja je u Hrvatskoj srela dečka za koga tvrdi da je moj duplikat. Čak mu je prišla i počela da mu se obraća kao da sam ja i kaže da je ostala u šoku kada je shvatila da je to neko drugi. Eto, zbog te priče moram da prihvatim činjenicu da negde svi imamo dvojnika– prisetio se Mišel.

BONUS VIDEO Mišel postaje tata, otkrio kog pola je beba

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić