Možete li da zamislite hit „Ti si želja mog života“ u narodnjačkoj verziji? Evo kom pevaču je bio namenjen

TONCI HULJIC NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 7 ok

Da nije kome je namenjeno, već kome je suđeno uverili smo se mnogo puta, a to je na svojoj koži svojevremeno osetio i Tonči Huljić, frontmen grupe „Magazin“ čiju je pesmu „Ti si želja mog života“ odbio Miroslav Ilić, te je na kraju završila u rukama hrvatskog sastava.

Tonči je ovaj hit prvo ponudio Miroslavu Iliću, ali je pevač ’80-tih godna isti odbio, zbog čega je Huljić odlučio da ga otpeva pevačica Zorica Kondža i nije pogrešio jer je upravo ovom numerom „Magazin“ stekao neverovatnu popularnost.

-Bili smo na nekom snimanju, tamo je bio Tonči Huljić, frontmen Magazina koji mi je rekao: ‘Imam jednu pesmu za tebe, ali moraš da je pevaš na Splitskom festivalu…’ Nisam verovao da nudi meni tu pesmu! Poslušao sam je, ali se nisma pronašao… U pitanju je numera “Ti si želja mog života“ koja je posle postala ogroman hit– otkrio je nedavno Miroslav za domaće medije.

jelena rozga

Danas je ova pesma jedna od najlepših balada koju je Tonči napisao za popularnu grupu, a možete li da zamislite kako bi zvučala u narodnjačkoj verziji? Srećom, to se nije dogodilo.

BONUS VIDEO: Brena, Prija i Rozga napravile haos u zagrebačkoj Areni

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.