Ivana Boom Nikolić o raspadu grupe „Hurricane“: „Mogle smo još…“ (VIDEO)

Ivana Nikolić je govorila zbog čega se grupa „Hurricane“, u kojoj je bila član, raspala u trenutku kada su bile na vrhunskom nivou.

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana postigle su veliki uspeh postigle zajedno, ali pevačica je sada istakla da su sve tri ipak želele da se oprobaju u solo karijeri.

Mi smo pet godina bile zajedno i dosta toga postigle. Tu je verovatno moglo još, bilo je prostora za možda neki album ili nešto ozbiljnije posle te Evrovizije, ali nakon isteka ugovora smo stvarno sporazumno odlučile da bi trebalo možda u tom trenutku kada smo na vrhu da se rastanemo i da se svaka oproba kao solista. Mada, ja stvarno mislim da imamo dobre naslednice, i stvarno mislim da smo nas tri kao individue dobre da budemo u solo vodama – rekla je za Grand, pa dodala:

Drugačiji je koncept grupe, drugačiji je solo izvođača. Mi smo stvarno imale i inostranu karijeru i snimale pesmu u Los Anđelesu, dosta se tu dešavalo. Ozbiljni producenti su dolazili ovde zbog nas, stvarno smo dosta toga uradile i Evrovizija nas je digla u nebesa.

ivana nikolic, raspad grupe hurricane
Ivana Nikolić se prisetila posebnih momenata

Ivana se u iskrenom razgovoru prisetila emotivnih trenutaka sa Evrovozije, ističući da je taj dan zauzeo posebno mesto u njenom srcu.

Tviter je goreo od slika, dosta ljudi je pisalo da smo ujedinile Balkan, ponovo je sve kao što je bilo. Dobile smo puno inostranih fanova tokom te Evrovizije. Iskreno, to je iskustvo koje želim svakom da to proživi. Evo i ja bih želela ponovo da odem, tako da možda sledeće godine i šaljem pesmu na konkurs. Tako da videćemo, stvarno ima posebno mesto u mom srcu ta Evrovizija – rekla je pevačica.

Ivana Nikolić se prisetila posebnih momenata sa grupom „Hurricane“

IVANA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 5 1
Ivana Nikolić se prisetila posebnih momenata

BONUS VIDEO: Ivana Nikolić o ljubavnom životu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković