Login/Registracija

ONA JE BILA GLAVNA KARIKA: Tonči Huljić otkrio ko je najzaslužniji za njegovu produktivnost u muzici

Nakon emitovane četrvrte po redu emisije muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ publika je osim maestralne muzike uživala i u sjajnom društvu žirija, među kojima je bio i Tonči Huljić koji je otkrio i nepoznate detalje iz njegovog života.

Na samom početku programa, Tonči je prokomentarisao interpretaciju Tijane Dapčević, koja je isto bila deo žirija. On je pritom pohvalio kako njegova koleginica odlično peva i veruje da će se tako nastaviti i lepo zabaviti tokom emisije.

TONCI HULJIC NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 7 ok

Žika Jakšić je u jednom delu emisije, upitao Tončija koliko je pesama iskomponovao?

Instrumentalnih i sa tekstom oko 1.574, tako nešto- odgovorio je Huljić

Žika se nadovezao i pohvalio Tončija, da je jedan od najproduktivnijih i najboljih kompozitora u Hrvatskoj, a i šire. U svemu tome dosta mu je pomogla i supruga koja je doprinela tekstovima, samo su se pravili veliki hitovi.

zika jaksic 9 ok

Žiri je kao i uvek bio na visini zadatka. Tijana Dapčević, Tonči Huljić i naš predsednik Saša Milošević Mare su imali težak zadatak da odluče koja tri takmičara idu u naredni krug. Obzirom da su svi kadnidati bili na visini zadatka, odluka je bila jako teška.

Gledaocima se sinoć predstavilo šest veterana, dve šarmantne dame i četiri sjajna momka koji su svojim pevanjem doveli atmosfesru do usijanja.

Ako ste propustili premijerno emitovanje, emisiju možete pogledati na linku ispod teksta i obavezno glasajte za svoj favorita.