Nećete verovati koji fakultet je završio Saša Kapor: „Oduvek sam imao ljubav prema tome“

saša kapor fakultet

Retki su pevači na našoj estradi koji mogu da se pohvale fakultetskim diplomama, a još ređi su oni koju su odlučili da završe studije uprkos uspešnim karijerama, kao što je Saša Kapor.

Saša Kapor fakultet – Evo šta je pevač završio

Ipak, da sve može da se postigne pevač je dokazao pre nekoliko godina kada se pohvalio fakultetskom diplomom.

Još jedna životna etapa je uspešno završena. Iako jako retko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, menjao škole, menjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje čovek nosi sa sobom– rekao je Kapor ponosno tom prilikom.

saša kapor fakultet

Saša je na fakultetu branio završni rad na temu analiza metoda za procenu tehnologija u funkciji povećanja kapaciteta aerodroma, budući da je mu je jedna od najvećih ljubavi vazduhoplovstvo.

Inače, malo ko zna da je Saša prvobitno upisao Mašinski fakultet,  ali ga je nakon takmičenja u “Zvezdama Granda“ 2008. godine muzika odvela na drugi put.

Sve vreme moje karijere u podsvesti sam želeo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu– ispričao je pevač jednom prilikom za Grand.

saša kapor fakultet

BONUS VIDEO: Žiri „Zvezda Granda“ iskreno o Teii Tairović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović