Ksenija Knežević otkrila koja pesma od Kneza za nju ima emotivno značenje, a evo da li bi je prepevala: „Ta mi je posebno draga“

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 1 ok

Ksenija Knežević, ćerka poznatog pevača Kneza stekla je enromnu popularnost sa grupom Hurricane, nakon čijeg razlaza je nastavila solo karijeru.

Iako se je odrasla pored oca koji je u vreme njnog odrastanja bio na vrhuncu karijere, priznaje da joj je njegova popularnost bila sasvim prirodna stvar.

Iskreno, nisam bila svesna bila sam mala. Ja nisam nikad potpuno svesna uspeha, nisam ni svog, ni tada njegovog. Meni je to bilo normalno jer sma odrastala tako i ne znam za drugo– objašnjava pevačica.

Ksenija Knežević obrađuje pesmu od Kneza

Ksenija Knežević obrađuje pesmu od Kneza

Ksenija je pronašla svoj muzički pravac koji se dopada publici, ali sada je priznala da bi rado obradila neku tatinu pesmu.

Obradila bih pesmu „Vjeruj“ jer su mi tu mama i tata u spotu i ta mi je posebno draga ili „Sve su druge“, „Srce od meda“. Ima dosta dobrih pesama, neke i nisu popularne ali mogla bih da obradim neku, što da ne– kaže Kneževićeva.

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 42 ok

Ksenija je otkrila i svoj peh sa Evrovizije koji je mogao da ih košta žestokog blama.

Ja sam doživela stres jer sam zaboravila reč moje strofe. Gledam u Sanju koja je daleko, i Ivanu koja je još dalje i ne mogu da se setim nikako. Meni odzvanja u glavi pesma Peđe d boya jer smo se Sanja i ja zezale pre toga i u glavi mi: „Vodim vas večeras u igranje celu noć“ i do poslednjeg trenuta dok nije otkucao moj takt ja nisam mogla da se setim i onda sam mehanički počela i ušla sam u falš, ali dobro– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO- Žiri Zvezda Granda o Tei Tairović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić