Mirko Kodić odbio da počnu sa snimanjem, voditeljka potpuno zbunjena: „Nećemo?“ (VIDEO)

naslovnamm

Jedan od omiljenih gostiju svake Grandove emisije je čuveni harmonikaš Mirko Kodić, koji osim pesmom unese divnu energiju i svojim humorom koji je neizostavan gde god da se pojavi. Tako je bilo i u današnjoj epizodi Grand Magazina gde mu je pošlo za rukom da zbuni voditeljku Jovanu Pešić.

Mirko, je l’ hoćemo da krenemo sa pesmom?- rekla je Jovana na samom početku emisije.

-Pa nećemo da krenemo- rekao je Mirko što je potpuno zbunilo voditeljku, ali i dobro nasmejalo.

-Nećemo?- upitala ga je zbunjeno, nakon čega je harmonikaš objasnio da želi da da ispriča, baš kao i svi gosti, šta je sve njemu obeležilo 2022. godinu.

-Nećemo jer hoću da kažem kakva je meni bila ova godina. Ovo je bila jedna od boljih u mom životu zato što sam se uselio u novu kuću 1. maja. Zato što je moja ćerka konačno primljena u jedan odbojkaški klub u Beogradu, zato što mi je supruga Silvija dobro, danas je malo bolesna, ali inače je okej (smeh)- objasnio Kodić i nasmejao sve.

mirko k

Dobro je poznato da je Mirko uradio mnoge hitove velikim zvezdama među kojima je i Svetlana Ceca Ražnatović, ali malo ko zna koja kompozicija je njemu najdraža.

-To je svakako „Cvetak zanovetak“, njena prva pesma, ali postoji još jedna koju smatram jednom od svojih najboljih kompozicija, takođe sam je radio za Cecu. To je „Lepotan“- otkrio je harmonikaš, a potom zasvirao i priredio spektakl u Grandovom studiju.

mirko kodic

U videu ispod ispratite celo gostovanje čuvenog harmonikaša u Grand Magazinu:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović