MILI ŠOKIRAN PRIZOROM: Majmuni mu opkolili auto na Tajlandu, ĐANI GA SPASIO (VIDEO)

ipiccy image 36 2

Mili je poznat kao neko ko tokom praznika uživa u egzotičnim putovanjima, a ove zime njegova stanica je Tajland. Producent i kompozitor rešio je da pauzu od snimanja „Zvezda Granda“ iskoristi uživajući na dalekoj destinaciji odakle pratioce na društvenim mtrežama obaveštava o zanimljivim situacijama sa kojima se svakodnevno susreće.

Ovoga puta nisu slonovi, već Milijev susret sa majmunima koji je mnoge nasmejao. Naime, oni su potpuno opkolili njegov auto, a ni sam Milić nije mogao da veruje šta je zatekao.

Hoćete banane?? Ajde da vidimo, ko zna neku pesmu da otpeva dobije bananu! (smeh) Je l’ znaš ti onu pesmu od Đanija „Sam sam“- našalio se Mili, nakon čega swu svi porodično zapevali čuveni hit.

ipiccy image 37 2

Ipak izgleda da nije svima bilo zanimljivo kao Miliju s obzirom da su se neki i uplašili, a posebno njegov sin koji je u momentu kada su se majmuni popeli na auto bilo u vozilu.

Izgleda da je ovo samo jedna od Milijevih avantura koje će sigurno prepričavati, s obzirom da je pre samo nekoliko dana ispunio sebi veliku želju i jahao slonove. Bitno da Aleksandar zna kako da uživa i napuni baterije za predstojeća snimanja u Grandovom studiju!

321325642 545952507417720 8405502958470307168 n

U videu ispod pogledajte Milijev susret sa majmunima na Tajlandu, plakaćete od smeha:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović