Login/Registracija

„ODLAZIM SA BOLOM“ Voditeljka napustila televiziju, iznenađenje kolega je rasplakalo (VIDEO)

jovana suze

Voditeljka Jovana Pešić godinama unazad bila je zadužena za dobro raspoloženje i sjajnu atmosferu u emisiji „Grand magazin“, pa je mnoge iznenadila, ali i rastužila vest da se povlači sa malih ekrana.

Sa suzama u očima tokom uživo emitovanog programa, Jovana se danas na neko vreme oprostila od studija u kome je provema sate i sate rada kao i svojih voljenih kolega koje su joj priredile divno iznenađenje koje ju je veoma ganulo.

jhvduwkd.

Nakon što je najavila da više neće voditi program na „Grand“ televiziji u studio je stigao divan buket cveća od kolega i prijatelja što je voditeljku dovelo do suza.

Ovo je jedan presek u mojoj karijeri koji sam svojevoljno napravila. Sama sam želela ovo zarad svoje dece. Prepuno sam emocija. Mogu samo da kažem da sam imala sreću kakvu mnogi nemaju da sam radila sa divnim ljudima i saradnicima gde je vladala jedna divna i porodična atmosfera. Na „Grand“ televiziji sam od kada se otvorila, od 2014. godine, s tim što mi je direktor Šljivić rekao da sam mu najveća životna greška u karijeri jer sam više rađala decu nego što sam radila -rekla je voditeljka koja se i našalila na svoj račun, pa dodala:

-Idem svojoj porodici i deci, najbitnije je zdravlje. Odlazim sa bolom, ali sa druge strane viđaću se sa kolegama usput, što se kaže. Želim svima da se zahvalim na svemu, na čelu sa Sašom Popovićem jer sam ja došla ovde još kada je on bio alfa i omega, a nakon toga i direktoru Šljiviću koji mi je bio ogromna podrška. Iznenađenje me je dotuklo, stvarno nisam očekivalo ovako nešto, zahvalna sam i Siniši Mediću. Zaista mislim da je odličan vođa.

Iza Jovane je duga i uspešna televizijska karijera, a gledaoce je osvojila pozitivnom energijom, kao i osmehom koji je definitivno njen zaštitni znak, međutim sada je odlučila da se povuče sa malih ekrana i posveti se porodici koja joj je u ovom trenutku prioritet.

ihjkolomnnji

Specijalno iznenađenje koje su voditeljki priredile kolege, kao i njenu reakciju možete pogledati u VIDEU ISPOD.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk/A.Milinković