Login/Registracija

„DIGLA SAM RUKE“, Mina Kostić progovorila o trenutku koji joj je PREOKRENUO ŽIVOT

Svaki kraj godine podrazumeva sumiranje utisaka, događaja, lepih ali i onih manje lepih stvari koje su nam se dogododile. Međutim, pevačica Mina Kostić rešila je da svoje želje ipak sačuva za sebe jer kako kažu tako će se sigurno ostvariti.

-Ja imam neke svoje planove i želje ali sam ipak to sve predale u Božije ruke, tako da neka buda kako on planira. Svaki dan se zahvalim i pomolim, to je najbitnije- istakla je pevačica.

Da se najbolje i najlepše stvari dešavaju baš onda kada ih najmanje očekujete, potvrdila je i Mina koja za sebe može da kaže da je izuzetno srećna i zadovoljna žena.

-I stvarno kada sam ja digla ruke od svega i rekla baš me briga, tada je došlo sve na svoje. Ja ne razmišljam, nego živim život svaki dan, ne kao poslednji, ali živim svaki trenutak- objasnila je, a to je i potvrdila jednim potezom u Grandovoj emisiji.

Iako je dugo čekala da publici prezentuje baladu pod nazivom „Baš me briga“ u jednom momentu, potpuno neplanirano odluča je da to uradi baš na sceni Granda.

-Čekala sam Dejana Milićevića da uradimo spot, ali sve se odlagalo i odlagalo. Ja planiram, ono ispadne nešto drugo i zato sam rešila ovde da je predstavim – rekla je Mina u „Grand paradi“ i otkrila da je pesmu napisao niko drugi do Saša Matić.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović