Pevačica nahvatala verenika sa drugim muškarcem u krevetu: „Da sam imala pištolj, ubila bih ih obojicu na mestu“

17b7953455f7e1f163143949378c9f1216159f7a

Pevačica Mira Škorić dugo je krila životnu dramu koju je doživela pre nekoliko godina kada je raskinula veridbu sa bogatim biznismenom iz Nemačke.

Naime, poznata folkera je svog tadašnjeg partnera uhvatila u preljubi sa drugim muškarcem, što ju je potpuno šokiralo.

MIRA SKORIC NNK SNIMANJE 18042023 FOTO MUNJA 20 ok

Mira je ispričala za domaće medije da je želela da iznenadi svog verenika, pa je nenajavljeno otišla u njegov stan u Berlinu. Međutim, umesto romantičnog iznenađenja, zatekla je partnera u vrlo neugodnoj situaciji, a ceo događaj podigao je veliku prašinu u javnosti.

mira skoric
Mira Škorić nahvatala verenika sa drugim muškarcem

-Ponižena sam kao žena, ne mogu da verujem šta sam doživela! Nisam mislila da bi me prevario sa drugom ženom, a kamoli sa muškarcem. Da sam imala pištolj, ubila bih ih obojicu na mestu – žestoko je reagovala Mira, prenosili su domaći mediji svojevremeno, kao i da mu je na licu mesta bacila verenički prsten u lice.

MIRA SKORIC NNK SNIMANJE 18042023 FOTO MUNJA 23


Inače, kako se tada pisalo, Mira Škorić nikada nije otkrila identitet svog tadašnjeg imućnog partnera, ali se znalo da je iz Nemačke, kao i da je već bio oženjen i da ima decu.

-U pitanju je gospodin koji ne želi da se eksponira u javnosti, vec je bio oženjen i ima sina na koledžu u Americi. On je uspešan u privatnom biznisu, zbog posla povremeno boravi u Srbiji i pomalo se sporazumeva na našem jeziku. Ozbiljan je covek, nije željan avantura i zaprosio je Miru – rekao je izvor tada.

BONUS VIDEO: Mira Škorić udala ćerku Milicu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić